Passa på att utnyttja vår träningsbank i vinter!

Therese Forsberg december 7, 2017

När vädret är kallt och grått och du verkligen inte vill ge dig ut på din löprunda är vår träningsbank perfekt!

Träningsbanken hittar du på vår medlemssida och vi har mängder av olika styrketräningspass som du enkelt kan göra hemma i ditt vardagsrum!


Våra styrkepass är speciellt uppbyggda för att bygga en stark och hållbar löparkropp där vi ser till att stärka de löpspecifika muskler som t.ex. lår, vader, sätesmusklerna och de djupa magmusklerna. Vi har pass för dig som precis kommit igång med träningen hela vägen upp till dig som vill ha en riktig utmaning. Vissa pass inkluderar hoppövningar medans andra fokuserar mer på stabiliserande övningar för dig som av olika anledningar vill undvika hopp. Med andra ord har vi styrkepass som passar alla!

Varje månad presenterar vi ett nytt månadens styrkepass och utöver det expanderar vi hela tiden sidan med nya pass. Varför inte köra ett pass redan idag? Eller så kan du ge bort ett presentkort på vår medlemssida i julklapp?

Det kostar endast 89kr/månad att bli medlem och det finns ingen bindningstid. Mejla oss på info@runacademy.se om du önskar ett presentkort att ge bort i julklapp.

Till medlemssidan

När du är medlem på vår medlemssida får du (förutom träningsbanken) tillgång till våra träningsprogram, medlemsrabatter och mängder av kunskap och inspiration för att hjälpa dig i din träning! Ett medlemskap kostar endast 89 kr i månaden och vi har ingen bindningstid. Springer du med våra löpargrupper får du även 6 månaders medlemskap på vår medlemssida via en specialkod.


traningsbanken

hantlar amanda

img_7310.jpg


comments powered by Disqus