Senaste nytt från Runacademy:

Oktober 22, 2020

På tisdag öppnar vi annälan till Winter Camp! Vilken vinter det kommer att bli med 2 pass i veckan under fem veckor med start under vecka 3. Under förra vintern blev det en riktig härlig gemenskap bland deltagarna när vi körde så ofta tillsammans.
Här kan vi nu avslöja hela programmet!

Pass ett:
Pannlampsintervaller
Vi kickar igång årets Winter Camp med ett pulshöjande fartlekspass där vi varvar farter och längder på intervallerna som du får testa att springa med din pannlampa.

Pass två:
Crosspass i skogen
I det här passet tar vi oss ut i skogen med pannlamporna och kör olika styrkeövningar i kombination med jogging. Ett innehållsrikt och riktigt roligt pass där vi nyttjar naturens naturliga hinder.

Pass tre:
Koordinationspasset
I det här passet blir det fokus på löpteknik och olika löpskolningsövningar. Du kommer i passet få öva upp din koordinationsförmåga, löpstyrka så väl som rytm och frekvens.

Pass fyra:
Äventyrspasset
Ett pass där du får testa på att springa längre intervaller i skogen intervaller och få uppleva hur häftigt det blir med hjälpa av pannlampa. Om det finns snö kommer vi även avsluta passet med några snöpulsintervaller.

Pass fem:
Löpstyrkepasset i par
Ett pass där vi peppar varandra något extra i par genom olika intervaller och parstyrkeövningar. Ett pass där vi kommer att bli extra inspirerade av varandra.

Pass sex:
Reflexbaneutmaningen
Ett pass där vi springer en snitslad bana i skogen med hjälp av reflexer. Detta blir en häftig upplevelse!

Pass sju:
Frekvenspasset
Ett pass där vi tränar upp spänst och styrka genom olika plyometriska hoppövningar. På vissa orter där det finns tillgång till trappor kommer passet att innehålla en del trapplöpning.

Pass åtta:
Vinteräventyret
Det här kommer att bli ett riktigt fartfyllt och roligt överraskningspass där du kommer att bjuda på flera olika överraskningar.

Pass nio:
Distans + tabata intervalller
Ett något lättare pass för att förbereda oss inför det sista tempopasset. Passet startar med distanspass i skogen och förhoppningsvis i snön. Vi avslutar me dnågra korta intervaller för att få upp lite fart och puls.

Pass tio:
Tempoutmaningen
Vi avslutar Winter Camp med ett enklare formtest för att se var du ligger till efter dessa fem veckors träning. Det här kommer att bli en perfekt avslutning efter fem riktigt roliga veckor.

Anmälan öppnar på tisdag och är du snabb att anmäla kommer du få 100 kr i boka-tidigt rabatt!

Vi kommer att köra Winter Camp på följande orter: 
Borlänge
Farsta
Gävle
Göteborg – Mölndal
Halmstad
Jönköping
Kalmar
Karlstad
Karlskrona
Linköping
Lund
Malmö – Bulltofta
Nödinge
Piteå
Skellefteå
Solna
Stockholm Liljeholmen
Sundsvall
Täby
Uppsala
Visby
Västerås
Växjö
Älvsjö
Örebro

9 kommentarer
  1. Pris på detta?

  2. Kommer passen att finnas i träningsbanken för oss som inte har möjlighet att delta på plats?

  3. Kommer tiderna på tisdag oxå?

  4. Vilken nivå är det på passen?

    • Hej. Det är liknande nivå på passen som våra löpargrupper och vi kommer nivåindela grupperna. Men det beror också på hur många anmälda det blir till just din ort.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: