Välkommen  till  våra kostnadsfria provträningspass med oss på Runacademy som vi arrangerar under vecka 35 och 36. Det här är ett perfekt tillfälle att testa på hur det är att träna med oss!

Hur kommer passet att gå till?
Vi kommer att inleda med en gemensam uppvärmning där du bland annat får prova på olika löpskolningsövningar. Passet kommer sedan att fortsätta med en fartlek som består av kortare intervaller från 15 sek upp till 60 sek. Vi kommer sedan att avsluta med nedjogg och stretching.

Alla är välkomna att vara med!
Precis som i våra löpargrupper så är alla nivåer av löpare välkomna att vara med. Vi kommer att anpassa träningen så att du kan springa i ditt tempo och välkomnar därför nybörjare så väl som mer erfarna löpare. Även du som har sprungit med oss tidigare är givetvis välkommen, men vi vänder oss främst till nya deltagare!

Vilka orter kommer att ha prova på pass?
Det kommer att finnas prova på pass på över 40 orter i Sverige fördelat under vecka 35 och vecka 36.

Vi kommer ha pass på följande orter: Bollnäs, Borlänge, Borås, Bromma, Enköping, Eskilstuna, Falun, Farsta, Gävle, Göteborg, Haninge, Halmstad, Huddinge, Jönköping, Karlskrona, Karlstad, Kiruna, Kungsholmen, Laholm, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Mora, Mölndal, Norrköping, Piteå, Sandviken, Stockholm Vasastan, Stockholm Liljeholmen, Stockholm Södermalm,  Sollentuna, Skellefteå, Sundsvall, Södertälje, Trollhättan, Täby, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö, Visby, Öland och i Östersund

Hur anmäler jag mig?
Passen kostar ingenting men det underlättar för oss att veta hur många som kommer. Längst ner på denna sida hittar du ett anmälningsformulär som vi ber dig fylla i om du planerar att komma på en av våra provträning. Höstens löpargrupper startar sedan under vecka 37 i mitten av september.


Prova på pass under vecka 36

Torsdag 6 september

 

Bollnäs
Tid: 18:00  Plats: Solrosens IP.

Borås
Tid: 18:00  Plats: Kransmossens idrottsplats.

Huddinge
Tid: 18:15  Plats: Storängshallen (Förådsvägen 1)

Stockholm Vasastan
Tid: 18:15  Plats: Access Rehab (Sveavägen 159)


Anmälan till prova på pass hösten 2018
    Självklart är du välkommen själv på passet. Men om du tar med dig någon mer så vill vi gärna veta hur många ni blir.