Sätra Brunn spaSätra Brunn spa

Träningsresa

Sätra Brunn

18–19 november 2023

Unna dig en lyxig träningshelg på mysiga Sätra Brunn där vi blandar träning med SPA, avkoppling och god mat.

Boka senast 16 oktober för att säkra din plats.

Vårt boendeProgramVad ingår i resan?Ledare på resanPriserFrågor & svar

Om resan till Sätra Brunn

Följ med oss på höstens skönaste helg! Sätra Brunn ligger naturskönt mellan Sala och Västerås, på bekvämt bilavstånd från Stockholm, Mälardalen och Dalarna.

Unna dig en lyxig träningshelg på mysiga Sätra Brunn där vi blandar tre av livets goda ting; dvs träning, avkoppling och god mat.

Fokus den här helgen är att ta hand om dig själv, unna dig lite egentid. Det här är en helg för dig som vill få träning för hela kroppen samtidigt som du njuter och kopplar av i härlig atmosfär tillsammans med fina människor. Vi kommer hinna med både styrketräning, löpning och intervaller.

Vårt boende

Vi kommer att bo på mysiga och familjära Sätra Brunn, antingen i dubbelrum eller singelrum. Här kommer vi sova skönt samt njuta av vällagade mat i trevlig atmosfär.

Sätra Brunn Spa erbjuder en 34 gradig pool, bubbelpool, ångbastu, välutrustat gym, dusch & bastu samt en härlig relaxavdelning med sittgrupper, massagefåtöljer och fotmassageapparater mm. Allt omgivet av tända ljus och lugn musik för att skapa en riktigt rofylld atmosfär. Självklart är det Sätra Brunns hälsosamma vatten i poolen.

Vill du toppa din helg med en en välgörande behandling är det möjligt.

I anslutning till spaavdelningen finns servering med kaffe/the, läsk, smörgåsar och kaffebröd samt enklare matig förtäring. Det finns också vin, öl och cider att köpa.

 • Sätra Brunn spa

Program

Programmet är preliminärt och kan komma att justeras.

Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
13
14
15
16
17
18
19
 1. Lördag 18/11

  10.00 Vi kickar igång helgen med ett fartfyllt och roligt intervallpass som innehåller en stor variation i tempo så väl som underlag. Passet kommer att köras i Sätra brunns fina elljusspår. Perfekt start på lägret.
  12.00 Lunch
  14:00 På eftermiddagen får du testa på ett något annorlunda alternativt pass till löpning som körs med hjälp av gummiband i backe. Detta blir kul!
  16:00 SPA
  19:00 Middag

 2. Söndag 19/11

  08:00 Frukost
  09:30 Vi börjar dagen med ett myspass i de fina omgivningarna kring Sätra Brunn.
  12:00 Lunch
  14:00 Corepass
  15:00 – 15:30 Avslutning och sammanfattning av helgen.

Ledare på resan

På resan kommer följande coacher ta hand om dig:

Vad ingår i resan?

Boende i dubbelrum
Helpension med lunch och middag lördag samt frukost och lunch söndag.
Löpcoaching och guidning av erfarna löpledare
Löpteknik med videoanalys
Styrkepass
Inträde SPA fram till kl 17.00 på söndagen
Tillgång till Runacademy´s onlineträning i 3 månader
Runacademy t-shirt
Prover på sportdryck och energibars från Umara

Priser

Boende inkl spa
Pris: 4 250 kr (enkelrum 4 520 kr)
Bokningsavgiften á 1000 kr betalas i samband med din anmälan. Slutfakturan (minus bokningsavgift) kommer 5 veckor innan avresa. För att få medlemsrabatten (200 kr) behöver du vara inloggad på ditt konto vid anmälan.

Frågor & svar

Träningsresan till Sätra Brunn vänder sig framförallt till dig som vill få en härligt avkopplande helg kombinerat träning. Träningen är anpassad till alla nivåer av löpare.

Det här träningsresan passar alla typer av löpare som gillar att upptäcka fin natur med löparskorna på. Vi bjuder på en träningshelg med variationsrika och roliga pass som passar alla.

Vi har inga krav på nivå för att följa med på resan utan alla är välkomna att delta. Vi kommer sedan dela in oss mindre grupper under lägret baserat på nivå.

På alla våra resor krävs att man packar ner kläder efter väder. Till Sätra Brunn krävs ingen speciell utrustning men vi rekommenderar att du packar efter lager-på-lager principen då vädret i november kan skifta.

Ta med badkläder till spa-bad.

Vi kommer ha olika styrkepass så det är bra att ta med en egen yogamatta.

Cirka 1 månad innan avresa kommer du få ett mer utförligt mail från oss om vad vi önskar att du har med dig på resan.

Stäng