Januari 07, 2019
Petra Kindlund

Det har varit en fantastisk höst där jag fått vara hemma med min lilla Filip då jag blev mamma för första gången i oktober. Det har verkligen varit en fin tid där jag fått leva i min lilla bebisbubbla.

Jag är väldigt tacksam för att mina kollegor här på kontoret har skött allt så bra under hösten så jag har kunnat koncentrera mig på den lilla. Samtidigt har jag också saknat dem och att få vara delaktig i det som händer här. Det känns därför extra bra att jag idag är tillbaka på kontoret.

Jag kommer nu i vår att vara på kontoret en dag i veckan. Min man Andreas kommer då att vara hemma med Filip. Det är svårt att dela på det mer då jag fortfarande helammar. I höst kommer däremot Andreas att få vara hemma desto mera.

Det känns riktigt kul att idag få vara tillbaka. Även om det är underbart att vara hemma med lilla Filip så är det också skönt att få kliva in i vuxenvärlden och få aktivera hjärnan för en dag. Det kommer dessutom att hända väldigt mycket i vår och då känns det bra att kunna vara på plats!

Mysigt att vara tillbaka till kollegorna på kontoret!

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: