Februari 07, 2019
Therese Forsberg

Vi är nu inne på den tredje veckan av fem på vår tuffa vinterträningsgrupp Winter Camp. Här utmanar vi deltagarna i varierande och roliga pass två till tre gånger i veckan. Något som blir väldigt tydligt är hur roligt och peppande det är att träna tillsammans med andra! För vem säger att löpning måste vara något man bara gör på egen hand?

Genom att träna tillsammans utmanar man sig själv lite extra och med ledare som ser dig och manar på dig kommer det vara desto svårare att vika ner sig. Att träna i grupp innebär att du får en väldigt bra träningseffekt samtidigt som det är socialt och med många skratt på vägen.

På gårdagens pass blev det extra tydligt hur mycket det hjälper att ha träningskompisar. Vi körde ett tufft parstyrkepass där man alltså jobbade två och två och växlade mellan att köra styrkeövningar och löpintervaller. Det här passet hade inte varit helt lätt att motivera sig till att köra på egen hand i -10 grader och på isgata, men tillsammans med detta gäng gick det både bra och var så roligt!

Häng med oss i vårens löpargrupper så får du också uppleva känslan av att träna i grupp!

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: