Senaste nytt från Runacademy:

Maj 26, 2020

På tisdag nästa vecka kommer vi att öppna upp anmälan till höstens löpargrupper! Vi är så glada att träningarna har fungerat så bra under våren trots allt som händer i samhället med anledning av coronaviruset. Att träna utomhus är ändå det bästa som man just nu kan göra och något som Folkhälsomyndigheten fortsatt uppmanar till. Det är samtidigt viktigare än någonsin att röra på sig för att hålla sig frisk!

Alla deltagare så väl som ledare har varit extra tacksamma och positiva till att träningarna har fungerat så bra under våren.  Vi är därför extra taggade inför höstens grupper som kommer att starta under vecka 37!

Nyheter för hösten
Vi har planerat ett nytt spännande program inför hösten med många nya pass. Även om du har sprungit med oss under flera terminer så kommer du få prova på en hel del nytt. Det kommer bli en stor variation på passen där både korta och sanbba intervaller kommer att blandas med längre utmaningar. Under hösten kommer det även bli fler pass med extra fokus på styrka. Räkna med en massa löparglädje och många roliga pass i höst!

Med anledning av corona
Självklart ser vi till att anpassa träningarna efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi ser bland annat till att aldrig träffas i större gruppern än 50 personer och delar oftast in oss i mindre grupper om 10-20 personer på själva passen. Vi försöker även att hålla avstånd och vara rädda om varandra.

Rabatt och chans att vinna fina priser!
Om du är snabb att anmäla dig och gör det senast måndag den 8:e juni så kommer du att få 100 kr i rabatt. Anmäler du dig inom 2 dagar senast torsdag den 4:e juni har du dessutom chans att vinna många fina priser. Det kommer bland annat vara löparjacka, presentkort från Stadium, löparskor med mera. Det kommer med andra ord att löna sig att vara snabb att anmäla sig!

En kommentar
  1. Hej,

    Vad kostar det att vara med i höst i Haninge?

Fler inlägg:
Bloggarkiv: