Spring hela vintern med oss!

Petra Kindlund december 2, 2017

Nästa vecka avslutar vi löpargrupperna för den här terminen och vi kommer som tur är tillbaka i mars. Eftersom att vi nu finns på så många orter behöver vi en liten paus för att hinna styra upp allt med ledare med mera för att det ska bli riktigt bra. Men självklart går det ändå att springa på vintern.

Till alla er som bor i Stockholm kan vi därför glädjande meddela att vi kommer att ha en Winter Camp – en löpargrupp för er som vill trotsa vintern. Vi vet att det för många kan vara svårt att ta sig ut i mörkret, kylan och halkan under vintern. Men vi kommer att hjälpa dig och fokus kommer framförallt vara på hur löpningen kan bli roligare just under vintern.  Vi kommer bevisa för dig att det går alldeles utmärkt att springa på vintern. Med hjälp av Winter Camp kommer du lägga en god grund inför vårens alla tävlingslopp eller helt enkelt bara hålla igång träningen under vintern.

I vårt Winter Camp kommer du att få chans att utmana dig själv samtidigt som du kommer ha riktigt roligt med peppande ledare och deltagare. Vi är en mindre grupp på max 30 deltagare. Tillsammans med oss kommer du få din roligaste vinterträning någonsin!

På bara 6 veckor kommer du att bli starkare, uthålligare och få en förbättrad löpteknik! Runacademys Winter Camp hålls på plats i Stockholm och utgår då från vårt kontor på Liljeholmskajen med start vecka 3.

backe


Hur går Runacademys Winter Camp till?

Träningarna kommer att hållas kvällstid på måndagar och onsdagar med utgångspunkt från vårt kontor på Sjövikskajen 34 i Stockholm.

Under Winter Camp kommer du att få testa nya typer av pass som fungerar allra bäst att göra nu under vintern. Du kommer få prova på reflexbanlöpning, snöpulsning (vid snö), trappträning, olika former av backträning och olika typer av intervallpass. Med hjälp av pannlampa och broddar på skorna är allt möjligt! Äger du ingen pannlampa kan du vid behov låna av oss. Vi kommer även att ge dig ett styrkepass varje vecka att genomföra på egen hand med hjälp av en instruktionsvideo från vår träningsbank.

Vi kommer också börja och sluta Winter Camp med fystester vilket gör att du kommer att kunna mäta dina förbättringar. Det kommer att bli intensiva och väldigt roliga veckor!


Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp, men för att få ut så mycket som möjligt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 5 km. Vi anpassar träningarna så att alla nivåer av löpare kan vara med. Du behöver inte vara orolig att du skall vara för dålig eller för bra!

wintercamp


Ledare

Therese Forsberg

Therese är en inspirerande löpcoach med en lång träningsbakgrund där hon bland annat har tränat och tävlat på universitet i USA i över 5 års tid. Therese har själv sprungit så fort som runt 36 minuter på milen och 17,03 på 5000m. Hon har bland annat en 4:e plats från SM. Idag satsar inte Therese lika hårt på löpningen men hon är en desto större inspiratör och hennes peppningar gör att man tar i det där lilla extra på träningarna.

 

 

 

 

 

 

amanda östermalm huddinge

Amanda Nekby 

Amanda är utbildad hälsopedagog från Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm och löpcoach. Som hälsopedagog besitter Amanda därmed kunskaper inom träningslära, fysiologi, näringslära och pedagogik. Hon har stor erfarenhet av att coacha andra och har varit ledare inom många olika typer av träningsklasser. Som löpcoach vill Amanda förmedla träningsglädje, kunskap och inspiration till alla oavsett nivå. Hon drivs av att se andra utvecklas och ha roligt på vägen! Hon tävlar själv på alla möjliga distanser och har bland annat sprungit milen på snabba 36:53 och 5000m på 17,48. Hon har flera topp tio placeringar på stora lopp och på en fin 7:e plats på Tjejmilen under 2017.

 

 


Plats och tider

Träningarna kommer att utgå från Runacademys kontor vid Liljeholmskajen (Sjövikskajen 34). Träningarna är 60 minuter förutom det första och sista passet som är 90 minuter. Vid vissa pass behövs pannlampa. Har du ingen egen går det att låna.

Måndag 15 jan kl 18:00-19:30
Fystester och löpteknikanalys

Onsdag 17 jan kl 18:00-19:00.
Rivstartsintervaller
Ett varierande intervallpass där vi kommer att springa olika långa intervaller

Måndag 22 jan kl 18:00-19:00
Pulspasset
Ett pass där vi springer intervaller i snön
Reservpass vid barmark: 70/20 intervaller

Onsdag 24 jan kl 18:00-19:00
Backstyrkepass
Ett pass där vi kombinerar backintervaller med styrkeövningar

Måndag 29 jan kl 18:00-19:00
Reflexbaneutmaningen
Ett pass där vi springer en bana snitslad i skogen med hjälp av reflexer

Onsdag 31 jan kl 18:00-19:00
Trappstyrkepass
Ett pass där vi tränar upp spänst och styrka i benen och löpsteget i trappa

Måndag 5 feb kl 18:00-19:00
Tröskelpasset
Ett pass där vi höjer våran mjölksyratröskel och förbättrar våran uthållighet

Onsdag 7 feb kl 18:00-19:00
Mjölksyrautmaningen
Ett pass vi springer intervaller kombinerat med olika styrkeövningar

Måndag 12 feb kl 18:00-19:00
Långa backintervaller
I detta pass kommer ni utmanas i en riktigt lång backe. Medtag broddar och pannlampa i detta pass.

Onsdag 14 feb kl 18:00-19:00
Löpstyrkepasset i par
Ett pass där vi jobbar i par och springer olika typer av intervaller och gör styrkeövningar i par.

Måndag 19 feb kl 18:00-19:00
Gummibandslöpning
Ett pass där vi springer intervaller med gummiband som ger lite extra motstånd i löpningen.

Onsdag 21 feb kl 18:00-19:30
Uppföljande fystester och löpteknikanalys


Detta ingår:

– 12 gemensamma löpträningspass

– 3 månaders medlemskap i Runacademy Online med träningsprogram, kostråd etc (värde 267kr)

– 2 Runacademy reflexband (Värde 89kr)

– 2 löpteknikanalyser

– 1 Runacademy buff (värde 150 kr)

– 1 Runacademy vattenflaska (Värde 150kr)

– 1 styrkepass varje vecka att göra på egen hand


PRIS: 2495kr
Medlemspris: 2295kr


Anmälan

Du anmäler dig via formuläret nedan. Din anmälan är bindande och genom din anmälan så godkänner du även våra villkor.

Runacademys Winter Camp 2018

    Det innebär att du antingen har sprungit i våra löpargrupper i höst alt. är anmäld till våren, eller är betalande medlem i vår onlinetjänst.

 

 


comments powered by Disqus