Stora förbättringar på deltagarna i vårens sista löpteknikkurs!

Petra Kindlund juni 19, 2017

Som komplement till våra löpargrupper arrangerar vi även löpteknikkurser i Stockholm. På dessa kurser fördjupar vi oss ännu mer i löpteknik och du kan förvänta dig mer personlig feedback eftersom att det är mycket mindre grupper. Vi gör även videoanalyser av alla deltagare och det är nyttigt att se vad man själv gör för fel på film.

Våra löpteknikkurser är alltid på tre tillfällen. På första tillfället lär vi ut grunderna och filmar en massa, på andra tillfället övar vi hålla en högre fart med god teknik med löpteknikintervaller och på sista tillfället är det fokus på backteknik uppför så väl som utför.

Det är verkligen roligt att se vilka framsteg som deltagarna gör under dessa tre tillfällen. Dagens sista kurs var inget undantag och vår coach Therese Forsberg var mycket nöjd över deltagarnas utveckling.

Vi kommer att ha fler löpteknikkurser i augusti och har fortfarande platser kvar om du vill vara med. Alla kurser utgår från vårt huvudkontor på Liljeholmskajen i Stockholm. Men nu ska även vi ha lite semester och därför var detta sista kursen innan sommaren.

Bra jobbat av deltagarna på kvällens backar!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


comments powered by Disqus