Senaste nytt från Runacademy:

Augusti 10, 2019

Inför vårterminen 2019 med löpargrupperna startade Runacademy upp en löpargrupp i Mariefred. En liten ort i Södermanland alldeles intill Mälaren. Där bor bara omkring 6000 invånare. Tidigt när anmälan öppnade upp ramlade ett stort antal anmälningar in till gruppen.

Vi på Runacademys huvudkontor blev glatt överraskade över det stora intresset för löpargruppen. Redan första terminen var det hela 82 stycken anmälda. Vi har hört med Linda, platschef för gruppen vad hon kan tro är anledningen till det stora intresset!

Vad tror du är anledningen att så många i Mariefred vill vara med?
Mariefredsborna är väldigt hurtiga och många gillar löpning då det är en så enkel motionsform. Det finns även många fina platser att springa på. Dessutom är det många roliga lopp i och i närheten av Mariefred. Att det finns lopp i närheten motiverar många att springa och vässa formen inför. Många av invånarna i Mariefred hade hört talas om Runacademy då det finns löpargrupper i både Eskilstuna, Södertälje och Stockholm.

Hur har det varit att vara ledare nu under våren?
Det har varit jätteroligt att vara ledare! Man får så mycket positiv energi av alla deltagarna och av att springa tillsammans. Som ledare blir jag själv väldigt inspirerad och peppad på att själv springa mera.


Linda Friberg har sprungit sedan barnsben och är utbildad fysioterapeut och gruppträningsinstruktör. 

Vad har varit roligast med att vara ledare?
Att man får så mycket positiv energi!

Vad kan man säga till deltagare som är osäkra att vara med?
Kom med om du gillar att springa i grupp och vill lära dig mer om löpteknik. I löpargruppen kommer du också få lära dig mer om löpning och hur du kan variera träningen. Det spelar ingen  roll om du är nybörjare eller har sprungit länge, alla är välkomna med. Du kommer inte att ångra dig!

Här nedan hittar du mer info och anmälan till alla Runacademys löpargrupper!

Comments are closed.

Petras blogg:
Fler inlägg från Runacademy:
Bloggarkiv: