Juni 14, 2019
Petra Kindlund

Nu har vårens löpargrupper kört färdigt för den här terminen och det har varit en riktig lyckad termin full av löparglädje. Vi vill passa på att tacka alla deltagare för er kämparglöd och entusiam samt alla ledare för ert engagemang. Utan er alla hade det aldrig varit så här lyckat!

Under morogndagen kommer ni att få läsa en sammanställning från våren där vi berättar mer om vad som hänt och vad vi har gjort. Fram tills dess tar vi några härliga citat från våra grymma deltagare samt bjuder på bilder från onsdagens och torsdagens avslutande träningar.

Sagt om vårterminen från vårens utvärdering: 

“Fjärde terminen jag är med och detta är det bästa jag gjort för mig själv i vuxen ålder. En investering som jag är mycket stolt över.”

“Jag har lärt mig supermycket! Det har varit riktigt kul att känna hur jag utvecklas.Träningsutmaningen på medlemssidan är även en bra sporre för attt komma igång ordentligt!”

“Det har varit väldigt bra med fokus på löpteknik, för en som mig som bara har sprungit tidigare utan att tänka så mycket på hur jag springer. Ledarna gör ett väldigt bra jobb med coaching och pepp!” 

“Allt har fungerat bra. Planering, instruktioner, tydlighet, pepp… ja, allt 🙂 Det är jättebra att alla pass innehåller olika teman och utmaningar. Omväxling är kul!”

“Är mycket positivt överraskad över denna träningsform. Ska garanterat fortsätta.”

“Tycker vi har toppenbra ledare. Lyhörda och anpassningsbara. Känner mig väldigt välkommen trots att jag är väldigt långsam.”

“Så otroligt duktiga ledare och ger sån positiv feedback, peppar till max.”

“Trodde inte det skulle vara så roligt att springa men uppläggen på passen har varit superbra. Även om man är trött så är det som man ändå bara vill ge mer. Ledarna = superduktiga”

 

Bilder från onsdagen och torsdagens avslutningspass: 

Stockholm – Hammarby Sjöstad

Bromma

Halmstad

Östhammar

Bollnäs

Huddinge

Norrköping

Uppsala

Sundsvall

Borlänge

Farsta

Stockholm – Södermalm

Tumba

Göteborg – Skatås

Kalmar

Lund

Piteå

Östersund

Örebro

Comments are closed.

Bloggarkiv:
Fler inlägg från bloggen: