Tillsammans trotsar vi mörkret!

Petra Kindlund november 3, 2017

Den här veckan har vi i löpargrupperna verkligen märkt att det har blivit vintertid. Det har varit kolsvart på träningarna långt innan vi ens startat träningarna och det kan göra att det blir svårare att motivera sig att ta sig ut. Helst vill man bara kura ner sig i tv-soffan och glömma hur mörkt och läskigt det känns utomhus just nu.

Men när man har en grupp att springa med så blir det mycket lättare att komma ut. För många känns det också tryggare att springa tillsammans med andra än att vara ute helt själv.

Trots mörkret har det varit full fart på veckans träningarna när vi kört Moneghetti intervaller. Ett pass som också varit väldigt uppskattat:

”Höstens bästa pass där jag verkligen kunnat ta ut mig för fullt! ”

”Jag gillar när man blandar korta med långa intervaller. I början var det inte så jobbigt och jag tänkte att detta skulle vara enkelt. Men på slutet när vilan blev så kort blev det riktigt utmanande.”

”Underbart att få springa med andra. Jag hade aldrig tagit i så här mycket om jag varit själv”

Mörkret gör att det blir mycket svårare att ta bilder och många orter har därför inte fått till något. Här nedan hittar ni i alla fall några bildbevis från onsdagens och torsdagens mörka träningar!

Huddinge

Hammarbysjöstad

Linköping

Sundsvall

Södermalm


comments powered by Disqus