Senaste nytt från Runacademy:

Augusti 12, 2019

Midnattsloppet tillsammans med Runacademy bjuder in till en peppande träningsträff inför Midnattsloppet där alla är välkomna att vara med. Häng med på ett pass där du får de sista tipsen inför loppet, där du får känna på banan och köra ett sista toppformspass inför loppet. Det är helt gratis att vara med!

Hur kommer passet att gå till?
Passet kommer att vara anpassat för alla nivåer av löpare och vi kommer även att delas in i grupper beroende på dina ambitioner på Midnattsloppet. Vi kommer tillsammans att jogga delar av banan där du får en hel del tips samt få en hel del nyttiga löptekniktips där du bland annat får testa på löpskolning. I passet kommer du även få testa på några lättare intervaller som kommer göra dig extra taggad och redo inför loppet.

Var och när?
Det kommer att erbjudas ett träningspass inför loppet i alla Midnattsloppets orter inräknat Malmö, Göteborg och Stockholm.

Göteborg
Tisdagen den 20 augusti klockan 18:00. Samling vid “Lasse på Heden”.

Malmö 
Tisdagen den 3 september klockan 18:00. Samling vid Malmöhus.

Stockholm
Tisdagen den 13 augusti klockan 18:00. Samling vid Thaibåten vid Skanstull.

Hur anmäler jag mig?
För att planera passet på bästa sätt behöver vi veta hur många som kommer. Vi vill att du därför anmäler dig till träningsträffen i formuläret nedan. Vi kommer även att skicka en påminnelse samt lite mer information dagen innan passet. HÄR kan du läsa mer hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

Träningsträff inför Midnattsloppet 2019

    I nyhetsbrevet får du reda på det senaste som är på gång samt tillgång till en del erbjudanden.

 

 

Comments are closed.

Petras blogg:
Fler inlägg från Runacademy:
Bloggarkiv: