Välkommen på en träningshelg till mysiga Engeltofta vid Gävlebuktens norra strand. Här bor vi på lyxigt hotell, äter gott och tränar roliga pass tillsammans. En helg som passar alla typer av löpare!

Datum:

INSTÄLLD! 12 – 13 augusti 2023

Om lägret på Engeltofta

Det här är en helg för dig som vill ha en ny träningsboost och motivation i din träning. Vi kommer att varva löppass med andra träningsformer som styrka, rörlighet och core. Vi kommer även att upptäcka Norrlands kustled som är en mysig led längst med kusten. En riktigt inspirerande helg väntar!

Boende

Vi bor på Engeltofta som ligger vid Gävlebuktens norra strand. Boendet är en praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang och café och ligger endast 1,5 timmes resa från Stockholm. Vi bor i skärgården alldeles intill härliga naturstigar och fiskelägen. Det finns möjlighet att boka antingen dubbelrum eller enkelrum i den mån det finns.

Vem kan följa med?

På det här löparlägret är alla nivåer välkomna att vara med och vi anpassar träningen så det passar alla. Vi hoppas därför att du som är nybörjare och inte så van vid att springa också vågar att hänga med. Självklart ser vi till att du som är en vanare löpare också får en utmaning på passen.  Många roliga och annorlunda pass väntar med mycket personlig feedback!

Pris

Boende i lodge (3 sovrum i varje lodge, 2 badrum, kök & vardagsrum i öppen planlösning):
Medlemspris: 3 640 kr (Ordinarie pris 3 840kr)
Enkelrumstillägg: 950 kr

Vill följa med på resan utan boende (Mat ingår):
Medlemspris: 2 790 kr (Ordinarie pris 2 990 kr)

Som medlem hos oss har du alltid 200 kr rabatt på våra resor och läger inom Sverige. Detta gäller både om du springer med våra löpargrupper eller är medlem online.

Allt detta ingår

 • Boende i vald rumstyp
 • Förstklassig mat, halvpension med frukost och middag
 • Löpteknik för traillöpning
 • Coachning av engagerade ledare
 • Alla löppass och övriga träningspass
 • Workshop
 • 3 månaders medlemsskap på Runacademys medlemssida (för dig som inte är medlem)

Detta tillkommer

 • Resa till Engeltofta
 • Ev. enkelrumstillägg: 950 kr
 • Lunch
 • Dryck till måltiderna
 • Mellanmål under helgen och energi till löpturerna

Kan man åka ensam?

Att resa på egen hand fungerar alldeles utmärkt. De brukar vara många som reser utan resesällskap på våra läger och du kommer snabbt att lära känna nya, likasinnade vänner. Gemenskapen i gruppen brukar växa sig väldigt stark då vi delar alla häftiga upplevelser tillsammans och utmanar oss själva.

Att ta sig till Engeltofta

Du kan smidigt ta dig till Engeltofta med bil eller kommunalt med tåg till Gävle. Önskar du transport från tågstation kan vi hjälpa till med det. Vi kommer även försöka samåka så mycket som möjligt till lägret då det är bekvämare och bättre för miljön.

Bokningsvillkor

Du bokar dig till lägret genom att fylla i formuläret nedan. Bokningen är personlig och bindande. Här kan du läsa om våra bokningsvillkor för lägret och här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter – du godkänner båda i samband med din bokning.

Bokning

OBS: För att garantera en plats behöver vi din bokning senast 10 juli 2023. Vid ev fullbokning av resan stängs anmälan tidigare.

Bokningsavgiften på bokningsavgiften 1000 kr betalas i samband med din anmälan. Slutfakturan (minus bokningsavgift) kommer 5 veckor innan avresa. För att få medlemsrabatten (200 kr) behöver du vara inloggad på ditt konto vid anmälan.