Unna dig en lyxig träningshelg på mysiga Sätra Brunn där vi blandar träning med SPA, avkoppling och god mat.

Det här är en helg för dig som vill få träning för hela kroppen samtidigt som du njuter och kopplar av i härlig atmosfär tillsammans med fina människor. En helg som passar alla!

Datum:

18 – 19 november 2023

Om vår SPA-helg

Sätra Brunn ligger naturskönt mellan Sala och Västerås, på bekvämt bilavstånd från Stockholm, Mälardalen och Dalarna. Sätra Brunn är en kurort med 300-årig historia. Hit har generation efter generation vallfärdat för att må bra. Till en början kom människor för att ”dricka brunn”, det vill säga att dricka vattnet direkt från sin källa då det ansågs vara väldigt hälsobringande.

Sätra Brunn har skogen inpå knuten, stora parker med fina promenadstigar och Brunnshuset med vatten direkt från källan, öppet för provsmakning året om.

Fokus den här helgen är att ta hand om dig själv, unna dig lite egentid. Det gör vi genom bra träning i kombination med mysig avkoppling. Vi kommer hinna med både styrketräning, löpning och intervaller.

Vem kan följa med?

Det här lägret passar alla typer av löpare som gillar att upptäcka fin natur med löparskorna på. Vi bjuder på en träningshelg med variationsrika och roliga pass som passar alla.

Vi har inga krav på nivå för att följa med på resan utan alla är välkomna att delta. Vi kommer sedan dela in oss mindre grupper under lägret baserat på nivå.

Boende på lägret

Vi kommer att bo på mysiga och familjära Sätra Brunn, antingen i dubbelrum eller singelrum. Här kommer vi sova skönt samt njuta av vällagade mat i trevlig atmosfär.

SPA

Sätra Brunn Spa erbjuder en 34 gradig pool, bubbelpool, ångbastu, välutrustat gym, dusch & bastu samt en härlig relaxavdelning med sittgrupper, massagefåtöljer och fotmassageapparater mm. Allt omgivet av tända ljus och lugn musik för att skapa en riktigt rofylld atmosfär. Självklart är det Sätra Brunns hälsosamma vatten i poolen.

Vill du toppa din helg med en en välgörande behandling är det möjligt.

I anslutning till spaavdelningen finns servering med kaffe/the, läsk, smörgåsar och kaffebröd samt enklare matig förtäring. Det finns också vin, öl och cider att köpa.

 • Sätra Brunn spa

Program för lägret

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

 • Lördag 18 november

  10.00 Vi kickar igång helgen med ett fartfyllt och roligt intervallpass som innehåller en stor variation i tempo så väl som underlag. Passet kommer att köras i Sätra brunns fina elljusspår. Perfekt start på lägret.
  12.00 Lunch
  14:00 På eftermiddagen får du testa på ett något annorlunda alternativt pass till löpning som körs med hjälp av gummiband i backe. Detta blir kul!
  16:00 SPA
  19:00 Middag

 • Söndag 19 november

  08:00 Frukost
  09:30 Vi börjar dagen med ett myspass i de fina omgivningarna kring Sätra Brunn.
  12:00 Lunch
  14:00 Corepass
  15:00 – 15:30 Avslutning och sammanfattning av helgen.

Pris och vad som ingår

Dubbelrum på hotell:
Medlemspris: 4 050 kr (Ordinarie pris 4 250 kr).

Enkelrum på hotellet:
Medlemspris: 4 320 kr (Ordinarie pris 4 520 kr)

Vill följa med på resan utan boende (Lunch, middag samt SPA på lördag + lunch och SPA på söndag ingår):
Medlemspris: 2 895kr (Ordinarie pris 3 095kr) 

Som medlem hos oss har du alltid 200 kr rabatt på våra resor och läger inom Sverige. Detta gäller både om du springer med våra löpargrupper eller är medlem online.

Allt detta ingår:

 • Boende en natt i vald rumstyp
 • Helpension med lunch och middag lördag samt frukost och lunch söndag.
 • Inträde SPA fram till kl 17.00 på söndagen
 • Löpcoaching av duktiga coacher
 • Löpteknik
 • Styrkepass
 • Runacademy T-shirt
 • 3 månaders medlemsskap på Runacademys medlemssida om du ännu inte är medlem

Detta tillkommer:

 • Resa till Sätra Brunn
 • Dryck till maten (bordsvatten ingår)
 • Eventuell SPA-behandling
 • Eventuell dricka/mat/snacks i spa anläggningen

Kan man resa ensam?

Att resa på egen hand fungerar alldeles utmärkt. De brukar vara många som reser utan resesällskap på våra läger och du kommer snabbt att lära känna nya, likasinnade vänner. Gemenskapen i gruppen brukar växa sig väldigt stark då vi delar alla upplevelser tillsammans och utmanar oss själva.

Att ta sig till Sätra Brunn

Att ta sig till Sätra Brunn är enkelt och ligger mellan Sala och Västerås, på bekvämt bilavstånd från Stockholm, Mälardalen och Dalarna. Om du vill åka kollektivt tar du tåg till Sala och därifrån buss linje 62 från Sala. Stig av vid hållplats Norrlund.
GPS – koordinater Latitud: 59.861633 Longitud: 16.456742

Bokningsvillkor

Du bokar dig till lägret genom att fylla i formuläret nedan. Bokningen är personlig och bindande. Här kan du läsa om våra bokningsvillkor för lägret och här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter – du godkänner båda i samband med din bokning.

Bokning

OBS: För att garantera en plats behöver vi din bokning senast 11 oktober 2023.

Bokningsavgiften á 1000 kr betalas i samband med din anmälan. Slutfakturan (minus bokningsavgift) kommer 5 veckor innan avresa.
För att få medlemsrabatten (200 kr) behöver du vara inloggad på ditt konto vid anmälan.