Träningsresor med Runacademy

Vi arrangerar flera populära träningsresor under året. Gemensamt för våra resor är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Våra träningsresor brukar bli fullbokade så om du vill säkra din plats så är det bra att boka så tidigt som möjligt!

vittmedstreck

Träningsresa till Spanska Solkusten 2017

I november 2017 kommer vi resa tillbaka till den spanska solkusten för ett underbart läger. En resa där vi kombinerar löpning i bergen med härlig löpning på stranden.

träningsresa spanska solkustenLäs mer om resan till Spanien

vittmedstreck

Träningsresa till Gran Canaria 2018

Lämna snön och kyla i vinter och följ med oss till ett riktigt äventyr till bergen i Gran Canaria. Passar dig som gillar att uppleva häftig och storslagen natur.

träningsresa gran canaria 2018

Läs mer om resan till Gran Canaria

vittmedstreck

Träningsresa till Madeira

Följ med oss i vinter på en upplevelseresa till magiska Madeira.   Här är det varmt året om och ön har en fantastisk natur som skiftar från den grönaste grönskan till de kargaste klipporna. Madeira är ett riktigt mecka för oss som gillar att springa i storslagen natur!

träningsresa madeira

Läs mer om resan till Madeira

vittmedstreck

Tävlingsresa till Prag Halvmaraton 2018

Spring världens snabbaste halvmarathon i vackra Prag den 7 April 2018.

tävlingsresa Prag halvmarathonLäs mer om resan till Prag Halvmaraton

vittmedstreck

Träningsresa Kroatien 2018

En fantastisk resa där vi kombinerar sol och bad med varierad träning. Resan är en vecka lång och är öppen för alla nivåer av löpare!

träningsresa kroatien 2018

Läs mer om resan till Kroatien

vittmedstreck
Träningsresa till Chamonix

I början av juli 2018 kommer vi att åter resa till de franska alperna och den erkända trailmeckat Chamonix. En drömresa för många som blev fullbokad på mindre än en vecka för resan 2017. Anmälan till resan 2018 kommer att öppnas i januari.

framsida

Läs mer om resan till Alperna

vittmedstreck

Träningsweekend i Stockholms skärgård 2018

Under en helg på vackra Gålö i Stockholms Skärgård arrangerar vi ett läger fyllt av löparglädje! Här springer du i fin natur och kan ta ett uppfriskande dopp i havet efter passet. Lägret kommer att vara 17-19 augusti 2018 och anmälan öppnas inom kort.

 

vittmedstreck

Träningsläger i Grövelsjön 2018

Följ med på ett av Sveriges största fjälläger där du får upptäcka hur det är att uppleva fjällen i löparskor. Den 30 augusti – 2 september 2018 åker vi till Grövelsjön på ett löparläger som alla kan vara med på. Det utlovas mycket löparglädje och fin natur. Anmälan öppnas under våren 2018.

träningsresa grövelsjön