uppbyggnadsstyrka

 

Vill du bygga en extra stark kropp under hösten och bli en ännu bättre löpare? Då ska du vara med på våra träningspass där vi fokuserar på uppbyggnadsstyrka! 

Den här kursen vänder sig till dig som bor i Stockholmsområdet och innefattar 6 utmanande, varierande och väldigt roliga styrketräningspass inomhus. Kursen går utmärkt att kombinera med deltagande i våra löpargrupper men går lika bra att vara med på som en fristående kurs.

VÄLKOMMEN ATT VARA MED!


Alla kan vara med

Runacademy kurs i uppbyggnadsstyrka vänder sig till alla typer av löpare, från dig som precis kommit i gång med löpningen till dig som är en van löpare. Alla övningar kommer att kunna anpassas efter din nivå. Målet är att bygga en stark och skadefri kropp och under styrkepassen jobbar vi med den egna kroppsvikten där vi stärker primära muskler för dig som löpare.


Plats och tider

Styrkepassen hålls fredag morgon kl. 07:00-08:00 i Liljeholmshallen (i närheten av Liljeholmens tunnelbana)

20 oktober
27 oktober
3 november
17 november
24 november
1 december


Ledare

Therese Forsberg

Therese är en inspirerande löpcoach med en lång träningsbakgrund där hon bland annat har tränat och tävlat på universitet i USA i över 5 års tid. Therese har själv sprungit så fort som runt 36 minuter på milen och 17,03 på 5000m. Hon har bland annat en 4:e plats från SM. Idag satsar Therese inte lika hårt på löpningen men hon är en desto större inspiratör och hennes peppningar gör att man tar i det där lilla extra på träningarna.

"Det är så oerhört givande att hjälpa andra människor att hitta glädjen i löpningen, se dom växa och kämpa för att nå sina mål - oavsett vilka de är! Att vara ledare har gett mig en ny kärlek till löpningen då jag inser vikten av att inspirera istället för att bara fokusera på mina egna prestationer"

 

 

 

 

johanna online

Johanna Bäcklund

Johanna tillhör den absoluta sverigeeliten inom långdistanslöpning och har fina meriter som bland annat ett SM-brons på halvmaraton (2017), en andraplats på Lidingöloppet (2012) och en 5:e plats från Lidingöloppet (2015), vinster i Kungsholmen runt (2014) och Premiärmilen (2017), samt en tredjeplats i Womens health halvmarathon (2014). Utöver det har hon ett silver i finska mästerskapen på halvmaraton 2012. Hon är utbildad idrotts- och hälsolärare och är väldigt pedagogisk och förstående i sin ledarstil. För Johanna har det alltid varit viktigt att röra på sig och att se glädjen i träningen. Hon gillar framförallt att löpningen är så enkel och kan utföras varsomhelst.

"Jag brinner för att peppa och inspirera andra att nå sina mål med löpningen!"  


Vad ingår:

- 6 styrkepass
- Återhämtningsmål efter varje träningspass
- Goodiebag med fina saker från våra samarbetspartners


Pris:

895 kr för medlem i höstens löpargrupper eller på distans
995 kr för icke medlemmar.


 

Anmälan

Anmälan är bindande och i och med anmälan godkänner du även våra villkor.

Uppbyggnadsstyrka för löpare

    Det innebär att du deltar i höstens löpargrupper eller är betalande medlem på vår medlemssida.
  • Om du t.ex. har några skador eller hälsoproblem som vi bör känna till.