Senaste nytt från Runacademy:

Februari 10, 2020

För andra gången arrangerar vi ett löparläger i vackra Kullaberg i Skåne. Vi åker dit 2-5 april!

Upplev en häftig naturupplevelse!

Kullaberg har blivit något av ett paradis för traillöpare och bjuder på löp- och naturupplevelser utöver det vanliga. Vi springer på berg, klippor, ängar och genom vackra skogar. Teknisk trail blandas med lättsprungna stigar. Branta stigningar uppför berget med långa lättlöpta skogsvägar. Nästan var vi än springer ser vi havet. Ibland springer vi direkt på stranden och ibland högt över havet med milsvid utsikt.

 

Lyckat läger i höstas som gav mersmak

Vi körde ett läger i Kullberg i höstas och det blev så positivt så därför kör vi ett nytt läger även i vår. Lägret i höstas samlade löpare från både norr och söder med väldigt olika bakgrund som löpare. Oavsett vilken nivå man befann sig på som löpare hittade vi utmaningar och upplevelser för alla. Förutom alla fina löprundor blev dagarna på Kullaberg präglade av gemenskap, värme, glädje och många skratt. Vi bodde mysigt på Kullagårdens Wärdshus som serverade mat av absolut toppklass och samtalen vid middagsborden fortsatte långt efter efterrätten var uppäten.

 

En perfekt start på våren!

Kullaberg erbjuder traillöpning av världsklass på massor av vackra, spännande och bitvis utmanande stigar som alla erbjuder fantastiska naturupplevelser. Fyra dagar med löpning, aktiviteter och en härlig gemenskap gör lägret till en perfekt start på vårens löpning.

Läs mer om vårt läger i Kullaberg!

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: