Senaste nytt från Runacademy:

Februari 09, 2021

Ett enkelt sätt att göra din träning ännu mer inspirerande är att variera den. Inte bara variera din träningsform, utan även platserna och naturen omkring dig. Det finns inget bättre än att använda din fantasi och ta dig till nya platser för att utforska dem. Det är så lätt att glömma bort vilken fantastisk natur vårt vackra, avlånga land erbjuder, eftersom den tyvärr ofta tas för givet.

Med detta i åtanke vill vi hjälpa dig att komma ut och upptäcka några av alla vackra vackra platser som finns i Sverige. Vad sägs om att springa över öppna landskap, kritvita stränder och i lummig ädellövsskog med oss på Österlen? Eller kanske uppleva den vilda, vackra och vidunderliga halvön Kullaberg med sina hisnande branter och vida vyer över havet?

Upplev Sveriges svar på Provence
I månadsskiftet april/maj har du chans att uppleva Österlen, Sveriges svar på Provence i Frankrike, som är fullt av många fina smultronställen. Här får man uppleva öppna landskap, fantastiska stigar i lövskog och de berömda brösarps backar som man kan säga är Skånes svar på de svenska fjällen. Här möts du av majestätiska kullar med vidunderlig utsikt.

Vi kommer även få uppleva Österlens mest berömda strand, Sandhammaren, där sanden är lika vit som öarna på Västindien. Vi kommer även springa till Ales stenar som är norra Europas vackraste stenlämningar samt besöka Hallamöllas vattenfall som är skånes högsta vattenfall.

Här kan du läsa mer om vår resa till Österlen.

Hisnande vyer och dramatisk natur – att annorlunda Skåne
Den som tror att Skåne är platt som en pannkaka måste följa med oss till Kullaberg, en halvö i nordvästra Skåne. Här möts man av hav, många fina stigar och ett stort naturreservat med väldigt varierad terräng. Löpturerna tar oss både genom vackra bokskogar med snällare stigar samt på steniga, kuperade stigar genom dramatisk natur. Vi kommer även få chans att uppleva Lars Vilks välkända konstinstallation Nimis, som är byggd av drivved och är häftig att uppleva!

Följ med oss och möt hösten på den vilda, vackra och vidunderliga halvön Kullaberg med sina hisnande branter och vida vyer över havet! Över en långhelg, 14 – 17 oktober, njuter vi av många härliga löpturer och roliga pass tillsammans i denna underbara natur.

Här kan du läsa mer om vår resa till Kullaberg.

Vill du upptäcka fler delar av vårt land?
Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året. Gemensamt för alla våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Här kan du läsa om alla våra resor vi arrangerar inom Sverige 2021. Välkommen på äventyr!

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: