Senaste nytt från Runacademy:

Maj 25, 2020

I helgen arrangerades vår populära löparresea på Gålö i Stockholms skärgård. Nöjda deltagare, härlig natur och god mat; vad mer kan man begära? Ta chansen och häng med oss på våra andra Sverigeresor vi arrangerar! Gemensamt för alla våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer.

Under våra dagar på Gålö fick deltagarna först en genomgång av löpteknik som därefter följdes av videoanalys. Det är väldigt nyttigt då många får en aha-upplevelse när man ser sig själv springa. Kul och lärorikt tyckte deltagarna. Därefter blandade vi tuffa intervaller på underlag som sand, gräs och trail, med styrkepass, myspass, corepass och morgonyoga.

Följ med på läger i Sverige!
Passa på att upptäcka Sverige tillsammans med oss på våra resor till Grövelsjön och Kullaberg. Vi ser självklart till att anpassa alla läger efter folkhälsomyndighetens riktlinjer samt delar in oss i mindre grupper och håller avstånd under passen.

Grövelsjön, 13-16 augusti
Grövelsjöfjällen är som skapta för löpning då det är lättsprunget med fina stigar och samtidigt är det inte alltför branta toppar. Det gör att det inte är för ansträngande att ta sig upp till topparna och löpningen blir på så sätt ett rent nöje. Grövelsjön ligger mitt bland svensk/norska fjällen längst uppe i nordligaste hörnet av Dalarna och omfattar den milsvida vildmarken på båda sidor om gränsen.

Här springer vi tillsammans i magiskt vackra miljöer, kör intervaller i myrmark, äter god mat och njuter av varandras sällskap!
Mer information och anmälan >>

Kullaberg, 15-18 oktober
Vi kommer att bo mitt på Kullaberg i nordvästra Skåne där du möts av hav, många fina stigar och ett stort naturreservat med väldigt varierad terräng. Löpturerna kommer att ta oss både genom vackra bokskogar med snällare stigar samt på steniga, kuperade stigar genom dramatisk natur. Vi kommer även få chansen att uppleva Lars Vilks välkända konstinstallation Nimis, som är byggd av drivved och är häftig att uppleva!

Det här blir en löparweekend med fokus på att springa i fina miljöer i kombination med tuffare träningspass, styrketräning, rörlighetsträning och en hel del fokus på löpteknik. Självklart kryddas helgen med mycket skratt och en härlig gemenskap.
Mer information och anmälan >>

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: