Senaste nytt från Runacademy:

September 06, 2019

I anmälningsavgiften till löpargruppen ingår en termin av rolig, varierad och lärorik träning. En termin pågår under 13 veckor och innefattar 15 träningspass. 13 pass kommer att vara på ordinarie träningsdag på din ort, medan 2 pass är extrainsatta och infaller antingen under en helg eller på en annan vardagskväll. Se programmet för respektive ort för att se upplägget där.

Du får även tillgång till Runacademys medlemssida under 6 månader. På medlemssidan får du ytterligare tips och inspiration till din träning. Du kan lägga upp ditt personliga träningsprogram beroende på din bakgrund och målsättning, ta del av hundratals pass från vår träningsbank och lära dig mer om löpteknik, träningslära och kost.

I anmälningsavgiften ingår även en t-shirt från Salomon alternativt en buff som är perfekt att använda som t.ex. pannband eller halsduk. Du får även ett förmånligt pris för prenumeration på tidningen Spring samt 20% rabatt på sulor och löpstrumpor från Enertor.

Du får dessutom möjligheten att tävla för vår idrottsförening Runacademy IF genom att enkelt registrera dig på medlemssidan, samt ta del av fina medlemsrabatter hos våra samarbetspartners!

Anmäl dig till din ort här: 

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: