Guide till hur sidan fungerar

petra2Välkommen till Runacademys medlemssida!

“Det är lätt att man alltid springer samma runda i samma tempo och det kan göra att löpningen blir tråkig i längden och du får inte heller någon utveckling på träningen.  På den här sidan guidar vi dig till hur löpningen blir roligare genom att du får mer kunskap och lär dig att variera träningen. På sidan hittar du personligt anpassade träningsprogram, en massa tips och inspiration samt ett stort community där du peppas av andra löpare från hela Sverige. Vi hoppas att sidan hjälper dig så att löpningen blir ännu roligare och mer inspirerande.”

Petra Kindlund, grundare av Runacademy

 

 


 

Vad kan du göra på medlemssidan? 

 

DU PEPPAS AV ANDRA MEDLEMMAR OCH KAN ENKELT FÖLJA UPP DIN TRÄNING

Direkt när du kommer in på sidan möts du av vilka andra medlemmar som är aktiva och kan själv lägga upp vad du tränat med bild, som då syns i medlemsflödet. Du kommer även enkelt åt din träning där du kan skapa träningsprogram och rapportera din utförda träning. Här kan du läsa mer om hur du skapar ett träningsprogram

steg 1


VECKANS TEMA OCH VECKANS INTERVALLPASS

Varje vecka presenteras ett nytt tema och ett nytt intervallpass och du hittar detta på startsidan. Detta för att motivera dig att prova nya olika intervallpass och för att du ska få mer kunskap och inspiration.

veckans intervallpass och tema 

BLOGGEN OCH STÄLL DIN FRÅGA

Bloggen uppdateras varje dag med inspiration om det som händer och sker i Runacademy världen. Du kan också enkelt ställa frågor till oss tränare på sida.

blogg


 

HITTA EN MASSA ROLIGA PASS I TRÄNINGSBANKEN

I träningsbanken hittar du flera hundra olika pass som du kan träna när och var du vill helt på dina villkor.

Träningsbanken


 

KUNSKAP 

I menyn hittar du även en massa kunskap där du kan läsa mer träningslära och träningsplanering, kost och näringslära, löpteknik, mentalträning, styrketräning för löpare, de vanligaste löparskadorna och mycket mer

Kunskap