Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Välkommen att prova träna med oss i höst!

Publicerad

Känner du för att testa att träna med oss innan du anmäler dig till höstens löpargrupp? I så fall är du välkommen på våra provträningar som vi har på alla våra orter under v. 36. Höstens löpargrupper startar sedan upp vecka 37. Välkommen!

Är du nyfiken på hur det är att springa intervaller i grupp?
Känner du att du har stannat av i din utveckling?
Vill du lära dig mer om löpning?
Vill du utmana dig själv?
Vill du lära dig springa på ett skonsamt och snyggt sätt?

Då är Runacademys löpargrupper är något för dig!

Under våra prova-på-pass kommer ni få testa på hur det är att springa i Runacademy´s löpargrupp. I våra löpargrupper kan alla delta utifrån sin egen förmåga. Både du som precis har börjat springa och du som sprungit under lång tid kan delta på just din nivå. Som deltagare i våra löpargrupper lär du dig hur du kan variera löpträningen, du lär dig springa med en korrekt löpteknik och du utmanas utifrån just din förmåga.

I Runacademy´s löpargrupper vill vi sprida löparglädje runt om i hela Sverige! Genom gemenskap, positiv energi och variation på träningspassen kommer du finna din löparglädje. Inget träningspass är det andra likt.

Våra prova-på-pass är gratis för alla men anmäl dig gärna ändå till prova-på-passen. Du kan anmäla dig till den ort du vill prova längre ner på sidan.

Här kan du läsa allt om våra prova-på-pass.


Kommentarer avstängda.