Senaste nytt från Runacademy:

Augusti 20, 2019

Vi är så glada att Elvira Arosell börjar den här veckan att jobba hos oss på vårt huvudkontor i Stockholm!

Hon kommer att vara projektledare för våra löpargrupper och är en bra förstärkning i vårt team. Elvira har tidigare dessutom varit ledare i vår löpargrupp på Östermalm samt i våras ansvarig för vår löpargrupp på Lidingö. Det gör att hon redan är insatt i hur verksamheten fungerar och hon är en väldigt omtyckt och duktig löpcoach.

Välkommen in i vårt gäng Elvira, vad är din löparbakgrund? 

Jag är en entusiastisk löpare som bor i Stockholm med min familj. Under min uppväxt tävlade jag i hästhoppning, därefter tränade jag flera olika träningsformer men fastnade aldrig för något specifikt. Efter att jag hade fått barn började jag träna löpning i grupp och sedan var jag fast. Löpningen gick plötsligt enklare och blev också mycket roligare. Jag utbildade mig till löpcoach för att jag själv hade ett brinnande intresse för löpning och började därefter som ledare på Runacademy. Jag tycker all form av löpning är roligt och gillar att utmana mig på olika lopp där favoritdistansen är halvmaraton.

 

Vad var det som gjorde att du sökte jobbet hos oss som projektledare?

 

Det har länge varit en dröm att få jobba på ett företag som främjar fysisk aktivitet och allra helst inom löpning. Att få jobba på Runacademy som på ett fantastiskt sätt inspirerar, sprider kunskap och gemenskap inom löpning, det är för mig ett riktigt drömjobb. Jag är så glad och taggad inför mina kommande utmaningar.

 

Vad tycker du är det roligast med att springa? 

 

Jag tycker det roligaste med löpning är att man kan variera träningen så mycket. Inget slår känslan efter en lugn distansrunda en tidig morgon men jag kan lika mycket längta efter att springa ett tufft intervallpass tillsammans med andra. Jag tycker om att utmana mig själv efter min nivå och peppas av andra löpare.  

 

Vad tycker du är det roligaste med att coacha andra?

Att få coacha andra ger så mycket energi och gemenskap. Jag drivs verkligen av att inspirera andra att lära sig mer om löpning, peppa och få deltagarna att vilja utmana sig själva. Att se glädjen hos deltagarna, under och efter ett pass, oavsett nivå gör mig alltid lika glad. 

Väldigt roligt att ha dig med i vårt team Elvira. Du kommer att bli ett fantastiskt tillskott med din härliga energi och positiva inställning till allt!

Comments are closed.

Petras blogg:
Fler inlägg från Runacademy:
Bloggarkiv: