Senaste nytt från Runacademy:

Februari 17, 2021

För att anpassa oss efter rådande pandemi så kommer vi nu att köra årets löpardag helt online! Alla kommer kunna vara med oavsett var man bor någonstans. Just nu har vi 100 kr i boka-tidigt-rabatt och de 20 första som anmäler sig får dessutom varsin goodiebag. Välkommen!

Löpardagen blir livestreamad där du kommer få delta på både föreläsningar och workshops. Utöver det kommer du få ljudfiler där vi coachar dig genom löppassen. Det kommer bli en dag som garanterat kommer ge dig en extra energiboost och motivation! Välkommen att hänga med oss hela dagen!

När: Lördagen 17:e april
Tid: 09:00-17:00
Plats: Årets löpardag kommer att vara helt online på plats där du bor.

Du blir coachad av Petra och Johanna!
Under dagen kommer du att bli coachad av två kända löparprofiler i form av Petra Kindlund och Johanna Bäcklund. Petra är grundare av Runacademy och även utbildad nutritionist. Johanna Bäcklund är en meriterad elilöpare som bland annat sprungit VM i maraton samt är utbildad idrottslärare. Båda dessa tjejer sitter med stor mängd kunskap som kommer göra den här dagen till något alldeles extra!

Program för dagen
09:00-10:00 – Föreläsning: Så får du ut maximalt av din träning, Johanna Bäcklund
Hur ska man lägga upp träningen för att få bäst effekt? Hur fungerar det med pulsbaserad träning? I föreläsningen kommer du även få många konkreta tips som gör dig till en gladare löpare. En förelsäning som passar alla löpare oavsett nivå!

10:15-12:00 – Workshop i löpteknik – några tips att tänka på följt av ett ljudfilpass där du coachas i spåret,  Johanna Bäcklund.
Hur kan man med några enkla knep göra så att löpningen blir betydligt lättare? Här kommer Johanna ge dig flera konkreta tips. Du kommer sedan få öva på dessa tips i ett ljudfilspass där fokus är på just löptekniken.

12:00-13:00 – Paus för lunch

13:00-14:15 – Workshop: Core, benstyrka och rörlighet för löpare,  Johanna Bäcklund och Petra Kindlund
Här kommer vi gå igenom de viktigaste övningarna för löpare för att minska skador och bygga en stabil grund. Du kommer även få lära dig mer om hur du aktiverar rätt muskler vid olika övningar.

14:30 -14:45 – Prisudelning – Bland alla er deltagare lottar vi ut många fina priser.
Vad sägs om löparskor eller löparryggsäck från Salomon? Eller en plats till höstens löpargrupper, vårutmaningen eller en fin goodiebag från oss!

14:30-15:30 – Föreläsning: Kost för löpare, Petra Kindlund
I föreläsningen kommer du att få konkreta tips och råd på hur du kan optimera kosten för hälsa och prestation.

15:45 – 16:45 – Avslutande pass: Vi avslutar med ett roligt överraskningspass!
Det här kommer bli ett ljudfilspass där du blir coachad av både Petra Kindlund och Johanna Bäcklund på flera olika delar där du även kommer få testa på flera olika löpskolningsövningar.

20 första får varsin goodiebag
Du tjänar på att gå in och anmäla dig redan idag! Just nu har vi 100 kr i boka-tidigt-rabatt och de 20 första som anmäler sig får dessutom varsin goodiebag.

Pris
Medlemspris: 349 kr/person (Ordinarie pris: 399 kr/person)
Vid betalsätt faktura tillkommer en faktureringsavgift på 35 kr.
Se till att vara inloggad vid anmälan så du får din medlemsrabatt.

Just nu 100 kr i boka-tidigt-rabatt t.o.m. 23/2! De 20 första som anmäler sig får dessutom en goodiebag!

Välkommen att hänga med på en dag att minnas och som kommer ge dig en extra boost i vår!


3 kommentarer
  1. Ska bli jättekul, härligt att ha något att se framåt i vår!

  2. Spännande, första gången jag är med!

  3. Uppskattar att ni hittar andra former, ser fram emot dagen i april!

Fler inlägg:
Bloggarkiv: