Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Varsågod, här är “Hannas yoga för nybörjare”

Publicerad

Nu har du chans att testa ett yogapass från vår onlineträning, helt kostnadsfritt! Runacademys Onlineträning innehåller massor av träningspass, allt från intervaller, till styrkepass och lite lugnare pass som rörlighet och yoga.

tjej utför yoga

Här ger vi dig chansen att testa ett pass, helt gratis! Idag bjuder vi på Hannas yoga för nybörjare vilket lämpar sig för dig som är ny med yoga. I passet stabiliserar och mjukar vi upp kroppen.

Till passet: 

20% rabatt

Med vår onlineträning får du tillgång till över 220 olika träningspass, varav över 100 pass är enbart styrketräning och rörlighet! Så du behöver inte vara löpare för att träna med oss. Även du som vill utveckla din styrka och enkelt kunna träna hemifrån kan bli medlem på vår onlineträning. Just nu får alla nya kunder 20%. Erbjudandet gäller till 31 oktober 2021, använd koden onlinetraning.

Styrkepassen har olika upplägg. Det finns pass som fokuserar på muskeluppbyggnad, pulsstyrka som ger bättre muskelstyrka såväl som kondition samt skadeförebyggande styrkepass. Vi har både korta pass som du kan göra när du vill få till träningen men har ont om tid samt längre pass på uppemot en timme.

Att träna styrketräning genom Runacademys onlineträning är enkelt och bekvämt. Perfekt för dig som har svårt att ta dig till ett gym eller vill träna på obekväma tider. Med Runacademys onlineträning kan du träna när du vill, var du vill och det tillsammans med någon av oss instruktörer.

Lycka till!


Kommentarer avstängda.