Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Vi har träningsresan för dig

Publicerad

Unna dig själv en sommarpresent, boka in en träningsresa under 2023. Att åka på en träningsresa är ett underbart sätt att umgås på. Man får nya, likasinnade vänner för livet. Vi har resor i olika karaktär och utformning så det finns något som passar alla.

Vilken resa ska man välja?

Vi arrangerar flera populära träningsresor och löparresor under året. Gemensamt för våra träningsresor är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Vi har många olika inriktningar på våra resor, så det finns något som passar alla oavsett om du är ny i din löpning eller gillar att vara ute flera timmar per dag.

Vi klimatkompenserar ditt flyg

När du reser med Runacademy ingår det också att din flygresa blir klimatkompenserad. Det innebär att växthusgaserna som släpps ut via flyget kompenseras genom att man investerar i andra projekt som minskar utsläpp av växthusgaser. Det är självklart inte lösningen för vår klimatkris men är bättre än att inte göra något alls. Klimatkompenseringen görs i samarbete med klimatkompensera.se och här kan du läsa om deras olika projekt. Efter genomförd resa kommer du att få ett certifikat från oss som bevisar att resan var klimatkompenserad.

Läs om alla våra resor här.

Här presenterar vi varje resmål:

Var: Davos
När: 6-10 juli 2023

Njut av böljande berg och vidsträckta vyer i fantastiska Davos! Att springa i dessa berg är en mäktig upplevelse som bjuder på storslagna vyer samtidigt som bergen är lättillgängliga med många linbanor som snabbt tar dig upp på topparna.

Var: Grövelsjön
När: 3-6 augusti 2023

Upplevelseresa för dig som vill uppleva hur det är att springa i fjällen och upptäcka hur fint Sverige är!

Var: Peak District
När: 13-16 oktober 2023

Följ med på fantastisk traillöpning med böljande gröna kullar på vår löparresa till det natursköna området Peak District i närheten av Manchester. Under några intensiva dagar njuter vi av den finaste löpning området har att erbjuda och njuter däremellan av god mat, lyxigt boende och besök på hotellets SPA.

Var: Kullaberg
När: 20-22 oktober 2023

Upplev den vilda, vackra och vidunderliga halvön Kullaberg med sina hisnande branter och vida vyer över havet! Över en långhelg njuter vi av många härliga löpturer och roliga pass tillsammans.

Var: Spanska solkusten
När: 12-18 november 2023

Lämna höstmörkret i november och följ med oss på en fantastisk löparresa till Spanska solkusten! Vi får en härlig blandning av strandlöpning, intervaller, löpteknik, styrka, yoga och äventyr i bergen.

Var: Träningshelg med SPA
När: 18-19 november 2023

Unna dig en lyxig träningshelg på mysiga Sätra Brunn där vi blandar träning med SPA, avkoppling och god mat.


2 kommentarer
  1. Kommer ni i vinter erbjuda resan till Atlasbergen i Marocko igen?
    Jag är intresserad av den men hann inte åka med förra gången.

    Mvh Patrik Gustafsson från Södertälje

    • Hej! Kul att du är intresserad av vår resa till Marocko. Vi är lite osäkra på hur det blir med vår resa till Marocko i vinter, det beror på flygtiderna. Vi kommer släppa vinterns resor i augusti så håll koll på vår hemsida och sociala medier för vilka resor vi erbjuder!