Vi hejar fram er på Sthlm 10 på torsdag!

Therese Forsberg juni 12, 2018

Nu duggar loppen tätt och näst på tur är Sthlm 10 nu på torsdag. I det här loppet samsas Sverigeeliten med motionärerna då även SM-milen avgörs. Vem är Sveriges snabbaste asfaltslöpare på milen?

Vi har 6 stycken Runacademylöpare anmälda i SM-klasserna: Johanna Bäcklund, Amanda Nekby och Malin Starfelt tävlar i damklassen, Gunnel Rundström Schütz tävlar i K45, Jonas Bergström i M35 och Hans Brolin i M55.

Vi har ytterligare 35 starka Runacademylöpare med i startfältet och i och med detta lopp startar vi officiellt Runacademys hejaklack! Therese Forsberg och Petra Kindlund från Runacademys huvudkontor kommer att vara hejaklacksledare och vi ska göra vårt allra bästa för att heja fram er till fina tider. Ni kommer att hitta oss strax före 6 kilometers markeringen på Långholmen (se bild). Ska du inte springa loppet men vill heja fram alla duktiga löpare? Kom och bli en del i vårt hejaklacksgäng! Vi är på plats från ca 19:45 på Långholmen.

 

Starten för SM-klasserna och SM-milen går klockan 19:30 och övriga startgrupper strax därefter med sista start klockan 19:45.

Lycka till alla löpare på torsdag kväll. Ge oss en high-five på Långholmen och spring riktigt snyggt!


comments powered by Disqus