Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Vi satsar på tre läger utomlands nästa år

Publicerad

Nästa år satsar vi på att återuppta våra utlandsläger och kör tre resor utan för Sverige! Häng med på en oförglömlig upplevelse – boka innan 21/9 för boka-tidigt-rabatt!

Följ med oss på en träningsresa och upplev vacker natur med löparskorna på!

Vi arrangerar flera populära träningsresor och löparresor under året. Gemensamt för våra träningsresor är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Våra löparresor brukar bli fullbokade så om du vill säkra din plats så är det bra att boka så tidigt som möjligt!
Läs om alla våra resor här.

Här presenterar vi varje resmål utomlands:

Var: Madeira – 1000 kr rabatt tom 21/9
När: 12-19 februari 2022

Följ med oss på en upplevelseresa till magiska Madeira! Här är det varmt året om och ön har en fantastisk natur som skiftar från den grönaste grönskan till de kargaste klipporna. Det här är en resa för dig som vill kombinera häftig bergslöpning med sol och bad.

 

Var: Kroatien – 1000 kr rabatt tom 21/9
När: 21 – 28 maj

En resa för dig som vill uppleva träningspass och härliga utflykter i en fantastisk natur! Kroatien är som ett paradis med sitt klarblåa vatten, långa stränder och höga berg. Här kommer du att få avnjuta många härliga löppass i de bästa miljöerna Kroatien har att erbjuda.

 

Var: Davos – 800 kr rabatt tom 21/9
När: 5 – 10 juli
En upplevelseresa där främsta fokus är att njuta av den fantastiska naturen som bjuder på storslagna vyer i mäktigt landskap.


Kommentarer avstängda.