Senaste nytt från Runacademy:

Februari 20, 2021

Att prioritera sin träning är viktigare just nu än aldrig förr. Många sitter hemma, vardagsmotionen blir allt mindre och vi missar den sociala kontakten. Att träna utomhus i mindre grupper ger dig just alla de fördelar som du behöver. Vi som arrangör har naturligtvis vidtagit åtgärder för att anpassa vår verksamhet för att minimera risken för smitta men det är också upp till den enskilda individen att ta sitt ansvar att följa de rekommendationer som finns.

Grupp av människor springer

Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan. Idrott, träning och andra fritidsaktiviteter bör därför fortsätta om man vidtar åtgärder för att minimera risken för smitta, anser Folkhälsomyndigheten. Därför vill vi uppmana er alla att verkligen prioritera träningen. Det är nu som du behöver träningen som allra mest!

Våra träningar är alltid utomhus, håller oss till små grupper samt gör allt vi kan för att hålla avstånd på passen. Detta gör att smittspridningen på våra träningar är minimal. Här kan du läsa mer om hur vi förhåller oss till Covid-19.

Vi kör igång vårens löpargrupper v 12
Häng med oss i vår och lär dig hur löpningen kan varieras och på så sätt bli ännu roligare. När du springer själv är det lätt att man bara springer sin vanliga runda i samma tempo. Hos oss får du lära dig att variera tempo genom olika former av intervaller, utmanas med backlöpning och testa på traillöpning. Vi lär dig även att springa mer effektivt genom en skonsammare löpteknik.

Till oss är alla nivåer är löpare välkomna att vara med och vi har även en grupp för nybörjare. Vill du testa på att springa med oss innan du bestämmer dig? Då är du välkommen på våra kostnadsfria prova-på-pass som hålls under v 10-11. Läs mer här.

Här kan du läsa mer om Runacademy på respektive ort:

Comments are closed.

Fler inlägg:
Bloggarkiv: