Vilken helg på Allt för hälsan!

Petra Kindlund november 12, 2017

Wow vilken härlig boost det har varit att få delta på Allt för hälsan mässa. Vi har fått äran att ansvara för mässans löparskola och det har varit riktigt skoj. Vi har under helgen träffat en massa positiva människor som är så sugna att lära sig mer om löpning. Helt underbart!

Vi har under helgen bjudit på löpteknikanalyser i vår monter, vi har haft styrkepass samt hållit i kortare workshop om löpteknik. Jag har själv även hållit i både föreläsningar och träningspass på aktivitetslabbet. Det har varit fullt drag under helgen med andra ord!

För mig som har startar Runacademy har det varit en dröm som gått i uppfyllelse att vara med på denna mässa under helgen. Jag har själv gått på mässan under varje år under de senaste 15 åren. Redan som ung drömde jag om att en gång få arrangera något eget på mässan. Häftigt att få detta att bli till verklighet!

Vi har haft fullt upp i vår monter under helgen och det hade aldrig gått utan alla våra ledare som hjälpt till. Stort tack till er alla som hjälpt oss under helgen. Tack också till er alla som besökt vår monter. Det är verkligen inspirerande att träffa både aktiva medlemmar och även många som är nyfikna. Så tack till er alla som bidragit till en väldigt rolig mässa!

Några bilder från helgen:


comments powered by Disqus