Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Vilken kanonstart i löpargrupperna!

Publicerad

Nu har vi redan kört de fyra första passen i vårens löpargrupper, oj så fort det har gått! Men framför allt; vad roligt vi har haft det!

Att det är så många som vill springa tillsammans i grupp den här våren tycker vi förstås är superroligt! Att vi dessutom har slagit deltagarrekord med 6900 deltagare är ju bara pricken över i:et! Terminen har verkligen dragit igång med dunder och brak.

Våra nybörjargrupper, dvs de som inte sprungit alls tidigare, överträffar sig själva gång efter gång. Det värmer verkligen i hjärtat på oss ledare att se hur ni kämpar och samtidigt övervinner den känslan några av er hade i kroppen inför terminsstarten att “jag tycker inte om löpning”.

Nybörjargrupperna varvar gång med jogg och är nu uppe i 5 minuters joggsekvenser vilket är väldigt bra jobbat av er! Det kan ha känts övermäktigt för många inför passet, men se med vilken bravur ni klarade passet! Bra jobbat!

Här är några av våra härliga nybörjare i Eskilstuna:

Våra vana löpare har på dessa veckor hunnit med allt från löpteknik och löpning kombinerat med styrka till 5 km formkollspass och långa intervaller i samband med korta intervaller. Det är så härligt att se all den energi som ni ger på våra pass. Ni ger verkligen allt vilket är oerhört glädjande för oss ledare. Bra kämpat!

Här är några bilder från vårens grupper:

Ikväll sken solen skönt i Ystad och våra grymma deltagare sprang på bra. Ett riktigt ”köttarpass” tyckte en av grupperna som sprang tempoupplevelsen.

Otroligt vad både deltagarna och ledarna kämpade i Gällivare. Jobbigaste passet någonsin tyckte många. Men det var väldigt uppskattat.

Drygt 190 deltagare på plats när femton grupper intog Lunds Stadspark med omnejd. Uppskattat pass!

Tack alla ledare!
Utan alla våra grymma ledare skulle vi inte få ihop våra grupper. Här ger vi er några citat från ledare runt om i Sverige så ni deltagare får se hur vi känner oss efter att coachat ett pass mer er!

Fick ändra platser i sista stund efter allt snöande här i Östersund. Men mina grymma ledarkollegor fixade det galant. Deltagarna tyckte passet var roligt men jättejobbigt. Passet avslutades i solsken.

Var inte så taggad på det här med löpning och pass under dagen men så räcker det att ledare och deltagare börjar trilla in så vänder humöret tvärt, så oerhört tacksam för all denna positiva energi man får av löpargruppen

Fin kväll i Sundsvall och många verkade tycka passet var riktigt roligt! Funkar superbra med indelning så det aldrig blir några större samlingar.


Kommentarer avstängda.