Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Vill du bli en del av vårt ledarteam?

Publicerad

Vill du hjälpa oss att sprida löparglädje och få fler att komma igång med löpningen? Då kan det passa dig att bli en del av vårt ledarteam. Vi söker redan nu fler engagerade och passionerade ledare till vårens löpargrupper 2021 som startar upp under vecka 11 i mars!

Det viktigaste är inte att du är en snabb löpare utan det är mycket viktigare att du har en stor passion för löpning, samt tycker om att inspirera och sprida kunskap till andra människor. Vi ser även att du behöver vara bekväm med att prata inför en större grupp.

Alla våra ledare kommer även att ha möjlighet att gå vår löpcoachutbildning som gör dig till diplomerad löpcoach. Efter utbildningen kommer du känna dig väl förberedd och trygg i din roll som ledare när vi startar upp vårens löpargrupper.

Det spelar inte heller någon roll var du bor. Vi är nyfikna att höra mer om dig ändå och kanske kan det vara aktuellt att starta en grupp på just din ort?

 

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information. 

Intresseanmälan som ledare

 


2 kommentarer
  1. Hej
    Jag undrar om ni fick min ansökan att bli ledare?

    • Hej och tack för din ansökan. Vi kommer titta igenom alla ansökningar och återkomma lite närmare inpå till de ledare på de orter där vi har behov.