Vill du ha mer sol i November – Följ med oss till Spanien!

Petra Kindlund september 13, 2017

Nu i höst när vi går mot mörkare tider så underlättar det enormt att ha något att se fram emot. Speciellt är november månad extra tuff då det är mörkt redan tidigt på dagen och det börjar även bli kallt. Det är inte lika lätt att ta sig ut och springa i mörkret.

Ett sätt att öka motivationen till att träna under hösten, men också för att ha något att se fram emot är att resa iväg utomlands. I november arrangerar vi en resa till Spanska solkusten och där kan du förvänta dig sol och värme. Spanska solkusten är nämligen känt för sitt soliga klimat och under förra årets resa hade vi sol under varje dag.

På resan kommer du dessutom att få uppleva fantastiskt natur. Vi kommer dels springa eller vandra en del i bergen samt springa på stranden. Det är väldigt fint i omgivningarna där vi håller till. Dessutom kommer vi att bo på ett riktigt lyxigt och fint hotell!

Det är jag (Petra) tillsammans med min kollega Amanda Nekby som kommer följa med som coacher på resan. Det kommer vara en stor variation på passen med både intervaller, löpteknik, styrka och en massa vacker upplevelselöpning. Vi kommer även ha hjälp av en bergsguide på passen i bergen.

Ta chansen att lämna mörka november i höst och följ med oss till Spanska solkusten. Vi har fortfarande några få platser kvar!

Ett sätt att öka motivationen till att träna under hösten, men också för att ha något att se fram emot är att resa iväg utomlands. I november arrangerar vi en resa till Spanska solkusten och där kan du förvänta dig sol och värme. Spanska solkusten är nämligen känt för sitt soliga klimat och under förra årets resa hade vi sol under varje dag. På resan kommer du dessutom att få uppleva fantastiskt natur. Vi kommer dels springa eller vandra en del i bergen samt springa på stranden. Det är väldigt fint i omgivningarna där vi håller till. Dessutom kommer vi att bo på ett riktigt lyxigt och fint hotell! Det är jag (Petra) tillsammans med min kollega Amanda Nekby som kommer följa med som coacher på resan. Det kommer vara en stor variation på passen med både intervaller, löpteknik, styrka och en massa vacker upplevelselöpning. Vi kommer även ha hjälp av en bergsguide på passen i bergen. Ta chansen att lämna mörka november i höst och följ med oss till Spanska solkusten. Vi har fortfarande några få platser kvar!
Läs mer om redsan till spanska solkusten

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 

 


comments powered by Disqus