Genom din anmälan till Runacademy Winter Camp har du godkänt följande villkor.

1) Du har rätt att delta på alla träningspass som ingår i Runacademy Winter Camp.

2) Som deltagare i Runacademy Winter Camp får du även tillgång till Runacademy onlinesida under 3 månader.

3)  Din anmälan är bindande och det görs ingen återbetalning av avgiften. Du kan enbart avboka din plats och få tillbaka dina pengar vid skada eller sjukdom. Det ska då senast göras 7 dagar innan starten med uppvisande av läkarintyg.

4) Ångerrätt på 14 dagar gäller ej vid bokning av kursen. Se konsumentverkets stadgar angående ångerrätt under rubriken När ångerrätten inte gäller.

5) Runacademy har rätt att ändra tid och datum för pass om det skulle krävas på grund av sjukdom eller väder.

6) Runacademy ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom eller skador i samband med deltagande under träning. Blir du sjuk eller skadad under träningarnas gång kan du inte få tillbaka pengar eller frysa något medlemskap. All träning sker på egen risk.

7) Runacademy ansvarar inte för kläder, skor eller annan utrustning som du använder under träningspassen.

8) Runacademy kan inte kompensera dig för träningspass du inte kan närvara på. Det är ditt ansvar att se till att komma på passen.

9) Runacademy har rätt att ställa in Winter Camp om färre än 10 deltagare är anmälda till en ort (anmälningsavgiften kommer då att återbetalas).

10) Som deltagare är du införstådd med hur vi på Runacademy hanterar dina personuppgifter enligt GDPR. Mer info om detta HÄR.

11) Om det skulle komma nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten som hindrar oss att starta upp Wintercamp som planerat, kommer vi i ett första läge skjuta upp gruppstarterna. Vi förbehåller oss rätten att flytta fram, och i allra sista utväg förkorta, Wintercamp med upp till tre pass om det skulle krävas. Om vi mot förmodan skulle tvingas ställa in hela Wintercamp kommer du få pengarna tillbaks.