Stäng

Runacademys blogg

Vinnarna i Kickstartsutmaningen 2018

Publicerad

Under förra veckan anordnade vi en Kickstartsutmaning på Runacademys medlemssida. Utmaningen gick till så att vi utmanade alla anmälda till utmaningen på fyra varierade träningspass. Det var både ett intervallpass, ett styrkepass, distanspass och ett pass med både olika intervaller och styrka! Så här tyckte några av våra er utmanare om utmaningen!

”Intervallpasset ”Superfemman” var riktigt roligt för att det var olika intervaller i passet, det är inget jag brukar göra. Styrkepasset var riktigt tungt trots att det bara var med kroppen.”

”Jag hade roligt när jag gjorde passen så det är ett plus. Bra att utmaningen innehåller såväl löpning som styrka!”

”Bra och varierade pass, sånt tycker jag om. Styrkepasset jättebehövande för oss löpare och det är så viktigt!”

”Väldigt roliga och varierande pass, enkla att anpassa till sin egen nivå.”

”Jag tyckte passen var super bra och har fått träningsvärk efter styrkepasset trots jag kört en del gym men nu tog de på andra muskler, övningarna är något som jag kommer ta med mig!”

Så bra ni alla utmanare har kämpat hela utmaningen. Ni var hela nästan 330 stycken som tillsammans genomförde utmaningen. Alla ni som gjorde minst tre av de fyra passen har dessutom varit med i utlottningen av fina priser. I potten hade vi ett par löparskor från Salomon, två Flipbelts med Runacademy tryck och 3 par reflexbandspar med Runacademytryck.

Här presenterar vi vinnarna i utlottningen:

Ett par löparsskor från Salomon
Anna Lantto

Flipbelts
Sara Dannberg
Helena Rexius

Reflexvandspar
Mikael Åkesson
Frida Hagelbrand
Annika Hällberg Nilsson

Grattis alla vinnare i utlottningen! 

Men komihåg att alla som var med i utmaningen är vinnare! Ni alla har både blivit starkare och snabbare på en vecka. Väl kämpat! Hoppas ni alla har fått motivation till att fortsätta träna hela hösten.

Vi på Runacademy vill redan nu peppa er alla att vara med i höstutmaningen som drar igång vecka 43 på Runacademys medlemssida. Under fem veckors tid kommer vi varje vecka utmana er på tre olika pass varje vecka. En perfekt chans att bygga upp en bra grund kondition och styrka i kroppen. Anmäl dig redan nu till Höstutmaningen på Runacademys medlemssida!

Bli medlem på Runacademys medlemssida här!


Kommentarer avstängda.