Vill du hålla igång med löpningen under vintern? Vill du dessutom få en rejäl kickstart på det nya året och bli både starkare och uthålligare? Då ska du hänga med i Winter Camp som vi kör på hela 13 orter i Sverige med start den 20:e januari!

I Winter Camp kommer vi att bevisa för dig att det går att springa i alla väder oavsett kyla, mörker, is eller snö. Det kommer att vara en stor variation på passen där vi kommer att lära dig hur roligt det kan vara att springa under vintern. Bli en vinterlöpare du också!

Hur går det till?
Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid. Träningarna är på måndagar samt onsdagar klockan 18:00. Du kommer dessutom få en hemuppgift på ett styrkepass som du under veckan kör på egen hand när det passar dig. Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt. Pannlampan ingår dessutom i priset när du anmäler dig.

Vem kan vara med?
Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 5 km.

Fem veckor med vinterlöpning!

Under dessa fem veckor är främsta syftet att visa hur löpningen kan bli roligare även under vintern. I passen kommer det även vara ett stort fokus på styrketräning för att också bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Passbeskrivningar