Winter Camp Älvsjö

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Torsdagar
Tid
18:15
Plats
Älvsjö gamla IP

Ledare

Katarina Gunsell

Katarina är en glad och seriös motionslöpare. Katarinas styrka är att springa lite längre distanser som Lidingöloppet och Maraton. I löpningen drivs Katarina av den glädjen och styrkan som löpningen ger. Hon vill dela med sig till andra hur löpningen kan bidra till bättre hälsa, starkare kropp, fin gemenskap och glädje.

Kirsi Pihl

Kirsi har hittat löpningen i vuxenåldern. Gillar löpning i alla dess former men lite extra roligt tycket hon det är med skogslöpning. Springer gärna lopp i vacker natur och tycker om att utmana sig med långdistanser på 44-50 km. Det roligaste med att vara ledare är att få sprida löparglädje och få vara med om när andra upptäcker det fantastiska med löpningen och med att våga utmana sig själv

Helena Nylander

Helena började springa för några år sedan och gick snabbt från att inte gilla löpning till att bli totalt frälst löparnörd! Hon springer ca 4-5 dagar i veckan och springer gärna lopp mellan 5-42 km. Hon har sprungit Sthlm Marathon, Lidingöloppet och Höstrusket Maraton och det var hennes stora mål under 2019. Hennes snabbaste miltid var 48.56 under ett seedinglopp inför Göteborgsvarvet.

Jessica Franzén

Jessica har tidigare tränat med Runacademy i några år. Hon har sprungit flera maror och halvmaror och har framförallt Stockholm maraton som mål och morot med sin träning. Hon springer inte för att springa snabbt, utan för att hålla igång och för att hon får så många positiva effekter utav löpningen. Jessica är även utbildad ungdomstränare inom friidrotten.

Tomas Ledell

Tomas är i botten utbildad friidrottstränare samt under många år tränare för friidrottare. Personligen har han hållt på med löpning i 40 år och har genomfört ett par maraton samt halvmaratonlopp. Tomas vill ge deltagarna ett positivt ansikte till att använda löpning som ”röra på sig” i sin livsstil.