Winter Camp Örebro

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Onsdagar
Tid
18:00
Plats
Venaspårets start (Hjorttorpsvägen 56)
Ledare
Lotta Lennartsson
Lotta Lennartsson

Lotta jobbar både som idrottslärare och gruppträningsinstruktör och har stor erfarenhet att leda grupper. Nu ser hon fram att anta rollen som ledare för Winter Camp. Som löpare har lotta samlat på sig ett antal SM medaljer och tävlar nu främst på distriktsnivå och i veteranklasser på SM-nivå. Lotta har sprungit så snabbt som 1:23.02 på halvmaraton, Lidingöloppet 30K på 2:07.37 och 37:45 på milen men hon tycker att löpning är så mycket mer än bara att jaga tider!

Lisa Dahlpil
Lisa Dahlpil

Lisa har sprungit i snart 30 år. Hon tycker om variationen i löpningen och hon har tävlat alla möjliga typer av lopp så som stafetter, millopp och halvmaraton. Hon har blandannat sprunigt lidingöloppet på strax under 3 timmar och milen på snabba 47,50. Lisa brinner för träning och hälsa och har under flera terminer coachat i Runacademys löpargrupp.

Anders Ekholm
Anders Ekholm

Anders brinner för konditionsidrott och har den uthållighet och envishet som krävs för att lyckas. Han har hållit på med triathlon i närmare 10 år och under de senaste åren även testat på en del swimrunlopp. Han har genomfört 7 Klassiker, 6 Ironmantävlingar och en Ironmandistans i fjällmiljö i Skottland. Anders är diplomerad löpcoach och har under flera terminer inspirerat löpare i Runacademys löpgrupp!

Tommy Theoren
Tommy Theoren

Tommy började lite senare i livet med löpningen och utvecklas fortfarande. I löpningen gillar han långa distanser och undviker asfalt. Fokus är att tränar allsidigt för ett långt och friskt liv. Som ledare har Tommy goda erfarenheter och arbetar Tommy som fystränare i badmintonklubb. Tommy vill se er deltagare utvecklas och själv utvecklas, ge samt få inspiration och glädje.