Winter Camp Enskede

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Onsdagar
Tid
18:15
Plats
Enskede IP (parkeringen)

Ledare

Caroline Rönnlund

Caroline har varit aktiv som ledare i Runacademy sedan våren 2015 och älskar att se andra löpare utvecklas. Hon har en bakgrund inom medeldistans framförallt 800 meter med personbästa på 2.19.02.

Stephanie Magnenat

Stephanie är en före detta fotbollsspelare som efter skada började träna allt mer löpning, främst trail, backar och OCR. Som ledare har hon erfarenhet av att coachar i löpning samt i sin OCR. Stephanies främsta merit är att hon kvalade till och tävlade i OCR world Championship 2019.

Per Mattsson

Det var först för ca 4 år sedan som Per upptäckte löpningen på riktigt och de senaste 2 åren har intresset ökat ytterligare. Tidigare har han varit assisterande coach inom handboll men ser nu fram mot att få inspirera o peppa ett gäng löpare och få de att hitta sin motivation till att utveckla sin träning o komma över sina ”trösklar"!

Johan Stegbrant

Johan har sprungit hela sitt liv och har tävlat både i terränglöpning, friidrott och orientering. Han springer gärna i skogen och på fjället men också halvmaraton och maraton runt om i landet. Nu ser Johan fram mot att vara ledare i RA och träffa likasinnade, ha kul och sprida löpningens alla fantastiska fördelar.

Pernilla Persson

Pernilla har varit med länge i Runacademy och tycker det roligaste är att följa deltagarnas utveckling, inspirera andra och ge pepp. Hennes styrkor som ledare är att hon är glad, lösningsfokuserad och mån om att ni deltagare ska ha roligt på passen!

Carina Lundell

Carina har lång erfarenhet som instruktör inom flera olika träningsformer. Hon är utbildad instruktör i gymnastik genom gymnastikförbundet, samt varit instruktör i både Aerobics och Body Pump. Som löpare är Carina en motionär som drivs av utmaningar. Hon vill som ledare få andra att känna mer löparglädje.

Elvira Hellström

Elvira har en bakgrund från fotbollen och har börjat springa mer kontinuerligt senaste åren. Det bästa med löpningen tycker hon är variationen i träningen. Som ledare har Elvira tidigare arbetat som tränare för barn och ungdomar. Hon vill som ledare i Runacademy se och hjälpa andra utvecklas inom löpning, peppa alla löpare samt vara en del av gemenskapen.