Winter Camp Gävle

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Onsdagar
Tid
18:00
Plats
Utegymmet Gavlehov

Ledare

Kristina Hedberg

Kristina Hedberg började med löpningen för cirka åtta år sedan när hon var i 40 års ålder och hade då ingen träningsbakgrund. Hon fann snart att löpningen gav så mycket tillbaka, som bättre kondition och hälsa, men framförallt nya vänner. 2016 kom hon i kontakt med Runacademy och började som deltagare för att senare bli ledare, något som verkligen blivit ett roligt inslag i löpningen.

Linda Angermund Holmgren

Linda har varit med och sprungit med Runacademy år och har efter det blivit riktig inbiten löpare. Hon har sprungit en del lopp som tjejmilen, vårruset, backyard ultra, 12-timmars. Linda gillar lite annorlunda lopp och utmaningar!

Sara Wolmer

Sara har sprungit till och från sedan 25-års ålder. Nu tar hon steget till att vara ledare i Runacademy och ser fram mot att få inspirera andra!

Violeta Corpeno Bäcklin

Violeta har tidigare varit med som deltagare i Runacademy men har nu tagit steget över som ledare. Hon är utbildad hälsopedagog på högskolan i Gävle och har även gått en utbildning till personlig tränare. Nu ser hon fram mot att springa tillsammans med andra och sprida löpargjädje.

Camilla Ekström

Camilla har varit deltagare i Runacademy i 5 terminer, innan dess sprang hon mest på egen hand. Hon anser att löpningen är viktig för hälsan och har upptäckt glädjen i att springa i grupp. Camilla har tidigare arbetat som ridinstruktör och har en flera utbildningar inom det. Hon ser fram emot att få andra att uppleva samma glädje och gemenskap som hon själv upptäckt, samt att se personer utvecklas efter deras egna förutsättningar och klara saker som de inte trodde var möjligt.