Winter Camp Hässelby

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Onsdagar
Tid
18:00
Plats
Hesselby Slott

Ledare

Linda Lindgren

Linda är äventyrslöparen som drivs av att utmana sig själv. Hon har bland annat sprungit runt Gotland, samt 430 km längs Kungsleden på 14 dagar med 9kg ryggsäck. Linda har tidigare varit ledare i Brommas löpargrupp och ser nu fram emot att coacha i Hässelby.

Dan Welin

Dan har sprungit i 8 år och är en målmedveten kille som löper ca 10 mil i veckan. Han har sprungit bland annat 5 km bana på 19:44, Marathon på 3:13 och halvmaraton på 1:32. Dan ser fram emot att utveckla deltagarna, få dem att hitta glädjen i att träna och må bra i kropp och själ.

Carl Lernberg

Carl har sprungit med olika löpargrupper sedan 2011. Han har bland annat sprungit Kungsholmen runt 10 km 2017 på tiden 37:34 och Stockholm Marathon 2017 på 3:03. Det bästa med att coacha andra tycker Carl är att se dem göra framsteg.

Håkan Sanderberg

Håkan har erfarenhet som löparcoach i Hässelby långlöpargrupp. Han är även cykelcoach till Sigge cykelklubb sedan sex år tillbaka. Han har sprungit marathon på 03:30 och halvmaran på 01:30, Hässelbyloppet på 40 minuter. Håkan ser fram emot att bidra till att få löpare att tycka det är roligt samt följa deras utveckling över tid.