Winter Camp Helsingborg

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Onsdagar
Tid
18:15
Plats
Parkeringen vid Thalassa

Ledare

Jens Lindblom

Jens har sprungit sedan ca 15 år tillbaka och har tävlat i motionsklass på distanser från 10-50 km. Jens är utbildad kostrådgivare och träningscoach på Sverigehälsan i Malmö 2011. Han har också genomgått Aktivitus coachprogram. Han har ett flertal företag som han löpande håller intervallträning för, samt föreläser om träning, hälsa och motivation.

Madeleine Karlsson Melin

Madeleine har hållit igång löpning sedan hon var barn då hon tränade friidrott. Hon har även ett förflutet som elitidrottare inom konståkning. Off-ice säsongen innebar mycket löpning, löpskolning och en hel del intervallträning. Idag älskar hon kombinationen av både kortare och längre distanser och gärna med inslag av intervaller. Madeleine är utbildad Licensierad Personlig Tränare via The Academy samt utbildad gruppträningsinstruktör. Hon jobbar idag som Personlig Tränare & Gruppträningsinstruktör.

Tobias Nilsson

Tobias började som nybörjare för 7 år sedan, där han gått från att vara tung och otränad till att springa maraton. Idag springer Tobias så mycket han hinner. Han ser fram emot att peppa och inspirera andra att alla kan lyckas med sin löpning!

Claire Brandum

Claire har haft löpning som träningsform sedan barnsben. Hon har tävlat i terränglöpning 400m och 800m fram till tonåren. Springer helst i skogen om hon får välja springer hon länge och i lugnt tempo. Claire är utbildad pedagog och har jobbat som det i 18 år. Claire ser framemot att få coacha deltagarna och peppa dem att bli uthålliga och få en bra teknik.