Winter Camp Karlskrona

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Ledare

Sandra Södergren

Sandra har sprungit sedan barnsben och redan som sexåring sprang hon sin första tävling. Idag har hon sprungit större SM-tävlingar fleratalet gånger och hon är en riktigt duktig löpare. Sandra har en examen i folkhälsovetenskap och har även gått Svenska Friidrottsförbundets utbildning, steg 1, för löptränare.

Patrik Flyden

Patrik har ett brinnande intresse för träning och hälsa! Som ledare vill han förmedla glädjen med att träna tillsammans och hur mycket lättare det blir att utmana sig själv när man kan lyfta varandra. Förutom löpcoach så har Patrick jobbat som badminton tränare.

Sanna Wihlborg

Efter att enbart ha myssprungit utan vidare kontinutet så tog Sanna tag i löpningen 2014 då hon anmälde sig till sitt första lopp, Kustjagaren Karlskrona. Sedan dess har hon hunnit med många långa och tuffa lopp, som tex Ironman. Sanna älskar att peppa och sprida löparglädje i gruppen.

Annika Antonsson 

Annika har bakgrund som orienterare. Efter en tids uppehåll tog hon upp löpningen i vuxen ålder, numera tränar och tävlar hon även triathlon. Hon har gått ledarutbildning via Friskis & Svettis där hon var ledare under några år samt varit fystränare för barn och ungdomar. Annika har tidigare varit medlem i Runacademys löpargrupp i Karlskrona och fastnade för den härliga gemenskapen. Som löpcoach vill Annika inspirera och utmana deltagarna till att våga ta nästa steg och utvecklas som löpare.