Winter Camp Karlstad

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Torsdagar
Tid
18:00
Plats
Huvudentrén Mariebergsskogen
Ledare
Emanuel Wennergrund Iderström
Emanuel Wennergrund Iderström

Emanuel är utbildad idrottslärare och massör. Han har dessutom olika instruktörsutbildningar i bagaget inom träning, så som kettlebells och cirkelträning. Som ledare har han verkat inom både fotboll och innebandy. Nu ser han framemot att axla löpledarrollen. Emanuel har mångårig löpträning bakom sig.

Ida Hasselroth
Ida Hasselroth

Ida har spelat basket på elitnivå och även tränat flera ungdomslag i basket. I och med det har även löpningen alltid funnits med som träningsform, men löpningen har under de senaste åren varit den träningsform hon i första hand utövar. Ida ser framemot att sprida löparglädjen och peppa alla deltagare att få ut så mycket som möjligt av träningarna.

Sigrid Josefsson
Sigrid Josefsson

Sigrid kommer från en riktig löparfamilj och har sprungit lopp på alltifrån 350 meter till 45 kilometer. Hon har en seger och flera pallplatser i Vasastafetten och har även sprungit Ultravasan 45 km. Sigrid har tidigare i sitt arbete jobbat med utbildning och ledarskap inom folkbildningen. Som ledare i löpargruppen ser hon fram emot att möta löpare på alla olika nivåer och dela med sig av sin erfarenhet av löpning.

Caroline Augustsson

Caroline har tävlat i triathlon sedan 2013, allt från sprintdistans (5 km löpning) till Ironman (42 km löpning). Hon kvalade till VM 2019 men ser sig själv numera som hobbymotionär. Hon har sprungit Göteborgsvarvet 2019 på 1:30:34, tagit en 3e plats Vårruset 2019 Vänersborg med tiden 19:20. Caroline har studerat kost vid träning, uthållighetsidrott, anatomi och fysiologi. Hon tycker att det ska bli kul att få coacha andra och se deras framsteg och samtidigt få vara med själv i gemenskapen.

Carina Parment

Carina har utövat mycket löpning genom triathlon där hon har många fina meriter. Dessutom har hon kört tre st VM i Hawaii, Chatanooga och Motala. Som ledare har Carina erfarenhet som ledare inom gymnastik och simning. Hon ser fram emot att inspirera andra, coacha gruppens deltagare till att utvecklas och sprida löparglädje.