Winter Camp Lidingö

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Tisdag 18 januari 2022
Dagar
Tisdagar och Torsdagar
Tid
18:15
Plats
Parkeringen Stockby Motionsgård

Ledare

Matilda Thelin

Matilda fick chansen att springa Göteborgsvarvet 2012 och är sedan dess helt fast för löpning. Att springa olika lopp är en extra motivationshöjare för Matilda där hon sprungit in på många fina tider såsom Stockholm halvmaraton på fina 1.44 och Milen på 44:53. Löpningen för henne är den absolut bästa meditationen & det som ger en massa energi vilket hon vill förmedla som löpcoach.

Fredrik Wahlberg

Fredrik har sprungit regelbundet de senaste 10-åren och deltagit i många motionslopp. Bland annat har han sprungit Lidingöloppet 30 km hela 7 gånger, Stockholm Marathon 3 gånger men även flera trail- och fjällopp. Han springer mer för glädjen att springa än för resultaten och fascineras av vad kroppen klarar av och är övertygad om att vi är skapta för och mår bra av att springa vilket han även vill förmedla som coach!

Andreas Ån

Andreas hittade glädjen i löpningen för snart 6 år sedan. Han började med att anmäla sig till Midnattsloppet, och sen har det fortsatt med flera andra lopp så som halvmaraton, Lidingöloppet och olika hinderbanelopp. Bland det han är mest stolt över som löpare är att han kämpade sig igenom en lerig, blöt och kall hinderbana i England på hela 35km. Han vill visa att man klarar mer än man tror och inspirera alla att orka det lilla extra på passen.

Frida Rydelius

Frida har tränat och tävlat i många år som motionär. Hon springer allt från 10 km till Marathon, samt trail- och fjällopp. Hon har sprungit 10 km på 42:48, Lidingöloppet 30 km på 2:31 och Marathon på 3:31. Hon har tidigare erfarenhet som löpcoach och friidrottsledare. Frida vill ge inspiration till deltagarna, dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Karin Peedu

Karin har de senaste åtta åren tränat både friidrott, swimrun, triathlon och disco. Hennes discolag vann EM brons 2019! Hon är alltså inte bara en duktig löpare som avverkat flera Lidingölopp, maratonlopp och andra motionslopp. Hon tycker det är väldigt roligt att följa utvecklingen bland deltagarna och få vara med och inspirera till nya sätt att löpträna på. Karin har dessutom sprungit milen på 46 minuter efter att ha avverkat simning och cykel innan i en olympisk triathlon.