Winter Camp Linköping - Vidingsjö

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Tisdag 18 januari 2022
Dagar
Tisdagar och Torsdagar
Tid
18:00
Plats
Vidingsjö motionscentrum

Ledare

Per Åhlin

Per älskar att springa och han trivs allra bäst under långa och lågintensiva turer i skog och berg. Efter att ha sprungit många maraton och halvmaraton har han de senaste åren ägnat sig åt ultralöpning, swimrun och triathlon. På meritlistan finns en ironman, ultralopp på upp till 80 kilometer och ÖtillÖ, även kallat VM i swimrun. Nu tycker han det är extra skoj att få coacha andra att hitta glädjen i löpningen.

Andreas Björklund

Andreas springer alltid med ett leende och hans stora drivkraft i löpningen är att må bra och ha roligt. Han vill få alla er som springer med Winter Camp att känna liknande känslor för träningen. Andreas har tidigare varit ledare i NocOut. Där han har haft hand om långpass, pannlampspass och även cykelintervaller. Samt såklart även varit coach i Linköpings löpargrupp.

Henrik Carlberg

Henrik har sprungit i fem års tid och springer mellan 100-200mil per år. Han tycker det är kul att både träna och tävla. En av hans främsta meriter är att han har sprungit ett ultralopp. Han har tidigare erfarenhet av att leda löppass samt cykelpass. Nu ser han framemot att coacha er i Linköpings löpargrupp.

Susanne Bornmar

Susanne började springa 2008 för att träna till Blodomloppet tillsammans med några kollegor. Resan som löpare var inte självklar och spikrak uppåt men ju mer Susanne tränade desto roligare tyckte hon löpningen blev.

Malin Ohlin

Malin drivs av att få sprida vidare sin glädje för löpning. Att peppa andra att utvecklas med sin egen löpning och få dem att känna att de kan lyckas med mer än de tror.

Maria Broo

Maria har gått Svenska friidrottsförbundets kurser på Bosön i friidrott med fokus på idrottspsykologi, näringslära, hälsolära och teknisk metodik. Som ledare har Maria även undervisat barn och ungdomar i idrott. Hon älskar att hjälpa alla löpare framåt i sin utveckling oavsett nivå.

Amaru Ubillus

Amaru fick tidigt upp ögonen för löpning i samband med fotbollsträningarna som ung. Han har sprungit Lidingöloppet på imponerande 2:08 och Göteborgsvarvet på 1:18. Han förespråkar mångsidig träning och utövar gärna någon annan idrott i kombination med löpning för att hålla sig skadefri och får variation i träningen. Amaru hoppas kunna bidra med positiv energi och få utvecklas tillsammans med gruppen.

Ida Hellman

Ida har alltid varit aktiv men först 2015 fastnade hon för, och började uppskatta, löpningen då hon skulle springa Göteborgsvarvet för första gången. Nu ser hon fram emot att träffa andra likasinnade som tycker löpning är lika kul som hon själv eller som förhoppningsvis kommer finna lycka i träningsformen.

Daniela Garcia

Daniela har tidigare sprungit som deltagare i löpargruppen i Vidingsjö men är nu en av ledarna. Hon älskar rollen som ledare och tycker det är så kul att peppa andra. Hon vill som ledare sprida löparglädje och hjälpa andra att utvecklas.