Winter Camp Malmö - Bulltofta

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Tisdag 18 januari 2022
Dagar
Tisdagar och Torsdagar
Tid
18:00
Plats
Bulltofta motionscentral, Cederströmsgatan - samling utanför huset

Ledare

Pernille Lundahl Scharff

Pernille började med löpning sent i livet men hon är desto mer entusiastisk kring träningsformen nu! Löpningen blev för henne en väg ut ur utbrändhet och allteftersom hon stärkt sin kropp och ökat på löparrundorna. Pernille är utbildad personlig tränare, är instruktör för Nordic Militay Training och har tagit högskolepoäng inom folkhälsovetenskap.

Petra Kryhl

Petra har sysslat med framförallt fotboll i sin idrottsutövning men nu helt gått över till löpningen. Hon ser sin största merit som regelbundenheten hon har i löpningen trots småbarnsliv, vidareutbildning och heltidsjobb. Petra har alltid haft ett stort intresse för hälsa. Till vardags arbetar hon inom sjukvården och i sitt arbete som distriktssköterska arbetar hon mycket med hälsa och hälsoförebyggande insatser.

Göran Woll

Göran har i idrottsarrangemang mestadels varit aktiv som handbollsspelare där löpningen haft en central roll. Numera ser Göran sig som en hobbylöpare med en förkärlek till intervallträning. Göran har arbetat som handbollstränare där han även varit utbildare och coachar i mental träning.

Elin Arnshed

Elin har sprungit orientering sedan barnsben men har sedan övergått till enbart löpning. Hon har sprungit alltifrån 5 km till ultra. Men gillar framförallt marathon, ultra och traillopp. Elin älskar att springa och gör det ute året runt. En stor vinst för Elin var när hon sprang ett Backyard ultra där hon klarade av målet på 80 km och att kroppen och hjärnan verkligen kunde leverera.

Stefan Setthammar

Stefan började träna inför maraton under 2017 och sprang sedan Stockholm 2018 samt Köpenhamn 2019. Han har en idrottsutbildning från OHS och erfarenhet av att träna soldater under deras grundutbildning. Stefan ser fram emot att få coacha och utveckla både nya och erfarna löpare.

Mia Hörlin

Mia har tränat främst simning och dans sen barnsben och har alltid varit en som tror att löpning var för alla andra. Men för 10 år sedan började hon löpträna och älskar nu att springa eftersom det är något som alla kan göra. Hennes mål som löpare är att utvecklas tillsammans med deltagarna, med ett stort leende på läpparna efter passet.

Ann-Elise Lady

Ann-Elise har alltid varit aktiv och började springa som tonåring. Hon har erfarenhet av att leda både intervaller och längre rundor och hoppas på att i höst kunna inspirera till löpning och få deltagarna att testa sina gränser.

Emelie Löfvander

Emelie har löptränat i 5 år och har på senare tid upptäckt glädjen i att springa. Långa pass i lugnt tempo är det bästa hon vet. Hon har tidigare läst anatomi, fysiologi och näringslära samt en introkurs hos Tränarakademin. Emelie jobbar som lärare och har därmed erfarenhet av att leda. Hon ser fram emot att bidra till att fler ska få uppleva löparglädje och att följa deltagarnas utveckling.