Winter Camp Mariefred

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Tisdag 18 januari 2022
Dagar
Tisdagar och Torsdagar
Tid
18:00
Plats
Hammarens IP

Ledare

Ina Byström

Ina är utbildad inom grundläggande folkhälsovetenskap och folkhälsa med inriktning fysisk aktivitet. Hon brinner för löpning och få andra att komma igång och springa. Hon tycker det är extra kul att se andra utmana sig själva och utvecklas.

Stellan Rydin

Stellan är en inbiten löpare som tävlar och tränar i medeldistans upp till 10 km. Han älskar att som ledare motivera och försöka skapa samma glädje som han själv känner till löpningen.

Åsa Näselius

Åsa är en motionär som älskar att springa, men har även erfarenhet från andra idrotter. Hon har tidigare varit med som deltagare i Runacademys löpargrupper och brinner för konceptet. Hon ser framemot att coacha som ledare och hjälpa andra utvecklas och hitta en skonsam och rolig löpträning.

Ellinor Hogrell

Ellinor har sysslat med löpning hela livet parallellt med träning i gångsport. Som gångare har Ellinor finfina meriter som varit hennes främsta friidrottsgren med 43 individuella SM medaljer, 5 NM och tio gånger deltagande i Finnkampen i 5000 meter gång. Som ledare har Ellinor mycket erfarenhet. Hon har arbetat idrottslärare och varit ansvarig för serieterräng i Södertälje IF i många år. Det roligaste med att vara ledare är att hjälpa andra komma igång och utvecklas i löpningen.