Winter Camp Solna

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Tisdag 18 januari 2022
Dagar
Tisdagar och Torsdagar
Tid
18:00
Plats
Hagaparken, Parkeringen vid Koppartältet

Ledare

Katrin Söderberg

Katrin har orienterat sedan 9 års ålder men på senare år har löpningen tagit över mer och mer. Nu trivs hon mest med att springa trail och själva upplevelsen av löpturen är det som är viktigast. Katrin arbetar på Runacademy huvudkontor.

Hanna Korhonen

Hanna har orienterat sedan barnsben vilket också innebär att hon löptränat regelbundet. För tillfället har hon lagt orienteringsskorna på hyllan och fokuserar istället på att träna varierat, funktionellt och kravlöst. Hanna har studerat på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm och brinner för hälsa och träning! Hanna arbetar på Runacademy huvudkontor.

Ann Johansson

Ann har motionssprungit i ca 12-13 år och deltagit i ett antal 5 km-, millopp och två halvmaror i Sthlm. Hon springer för att det är enkelt, tillgängligt och för att det är ett sätt att koppla bort, tänka klara och kloka tankar. Ann är intresserad av hälsa och välmående och är engagerad i såna frågor på hennes nuvarande arbetsplats.

Ulrika Fundeborg

Ulrika började träna löpning mer frekvent för några år sedan och springer idag minst tre pass i veckan. Hon tycker det är kul att få vara med och utveckla löpare och se deras framsteg och glädje av löpning i grupp. Att få erfarenhet av att leda en träningsgrupp i löpning.

Åsa Törngren

Åsa är en inbiten löpare sen flera år tillbaka. Nu har hon ett antal långdistanslopp bakom och framför sig. Marathon, halvmarathon och Lidingöloppet, varav det sistnämnda hör till favoriterna! Hon gillar slingriga stigar, knotiga rötter och backar. Målet för 2019 är att köra fler millopp, en distans hon har stor respekt för. Som ledare har hon coachat i tabata och varit fystränare för barngrupp. Hon ser framemot att entusiasmera alla er härliga deltagare i löpning!

Henrik Pehrson

Henrik började träna löpning regelbundet först 2010 men har varit aktiv inom andra konditionssporter innan dess. Han springer i huvudsak för att det är socialt och trevligt och tränar därför aldrig ensam. Att träna i grupp är något han brinner starkt för och är ledare i flera olika grupper! Tycker om äventyrsresor, gärna till berg, och har varit ledare för ett flertal av Runacademys resor utomlands.

Agnes Wallin

Agnes har friidrottat fram tills hon var 18 år och efter det har hon sprungit regelbundet. Agnes har varit med som deltagare tidigare i Runacademy men har nu tagit steget över som ledare. Hon tycker det ska bli kul att peppa och sprida glädje och dela med sig av det hon kan, framför allt till de som är nya inom löpning och än inte ser charmen med löpning.

Anders Svensson

Anders har tränat varierade träningsformer hela livet men har sedan 2013 sprungit allt mer. Han har sprungit lopp allt från milen, halvmaror och marathon. Han är mest stolt över att kunna genomföra så många lopp under varje säsong, trots att han blir äldre gör han förbättringar varje år i löpningen. Ett bevis på att du kan alltid utvecklas. Anders brinner för fysisk aktivitet och rörelseglädje. Han är utbildad idrottslärare och arbetat som det i över 20 års tid. Han är även fotbollstränare. Som ledare anser Anders att det finns inget bättre än att se och hjälpa människor nå sina mål!

George Eklund

George började träna löpning för några år sedan och lopp har varit hans största drivkraft. Under 2019 sprang han totalt 42 lopp, allt från Stockholm marathon till OCR lopp! George drivs av att peppa andra till löparglädje. Han har även tidigare varit ledare för Löparakademin.